עבור לתוכן

מחפש קירור טוב ושקט ל-בארטון 2500+ עד 170 לא ל-OC בשנתיים הקרובות

Featured Replies

פורסם

כן גם אני הייתי ממליץ על הAERO7+ הוא קירור מעולה וקל להתקנה!!! מאוד קל , אפילו לא צריך מברג גדי להתקין אותו , אפשר ללחוץ עם האצבע... לאומת זאת אתמול התקנתי AEROCOOL DP101 ולקח לי איזה חצי שעה רק כדי להבין שאני חייב להוריד את הספק כוח כדי להתקין אותו , פשוט מעצבן!

פורסם

אני יודע שזה לא קשור לתארד אבל סטינגר תוכל להסביר לי למה היית צריך להוריד את הספק כוח ?

פורסם
  • מחבר

בעקרון כבר החלטתי לקחת ת'וולקנו 12, אבל מהסיבה שרק מחר בבוקר אני מזמין ת'מחשב...אני יכול בנתיים להחליף ל-Aero 7+'

אז עכשיו כל אחד מוזמן לשכנע אותי איזה אחד לקחת... ;D(וולקנו 12 או אירו 7+)

פורסם

חזרתי לפני שעה מטיול והחבילה שהזמנתי מג'ב חיכתה לי בבית ;)..

בתוכה היה גם וולקנו 12 אקסטרים בין השאר..

הספקתי כבר לבחון אותו ודבר אחד אני יכול לאמר לך בבירור, אם אתה רוצה שקט אז

בשום פנים ואופן אל תיקח את הוולקנו !! בעיקרון אל מהירות בינונית הוא סבבה ובקושי שומעים אותו

אבל על המהירות הכי גבוהה...... :cwm24: אתה לא תבדיל הבין הרעש שלו לבין רעש של מטוס..

ההבדל העיקרי בינו לבין ה-silent boost שעל מהירות נמוכה ה-silnet מקרר יותר טוב מהוולקנו..

עזוב את זה שהמהירות שלו הרבה פחות נמוכה.. על המהירות שלו הוא מתעלה בקצת על הv12 :-\

אני הייתי ממליץ לך לפי התיאורים שלך ללכת על ה-silent boost הוא יספק אותך זה בטוח ! ;)

פורסם
  • מחבר

חזרתי לפני שעה מטיול והחבילה שהזמנתי מג'ב חיכתה לי בבית ;)..

בתוכה היה גם וולקנו 12 אקסטרים בין השאר..

הספקתי כבר לבחון אותו ודבר אחד אני יכול לאמר לך בבירור, אם אתה רוצה שקט אז

בשום פנים ואופן אל תיקח את הוולקנו !! בעיקרון אל מהירות בינונית הוא סבבה ובקושי שומעים אותו

אבל על המהירות הכי גבוהה...... :cwm24: אתה לא תבדיל הבין הרעש שלו לבין רעש של מטוס..

ההבדל העיקרי בינו לבין ה-silent boost שעל מהירות נמוכה ה-silnet מקרר יותר טוב מהוולקנו..

עזוב את זה שהמהירות שלו הרבה פחות נמוכה.. על המהירות שלו הוא מתעלה בקצת על הv12 :-\

אני הייתי ממליץ לך לפי התיאורים שלך ללכת על ה-silent boost הוא יספק אותך זה בטוח ! ;)

בת'כלס...בלילה שהמחשב יוריד אני לא צריך ת'וולקנו על המהירות הכי גבוהה אז זה לא נורא ;D

וגם אם לא מסתכלים על הרעש...אז הוולקנו 12 מקרר יותר טוב מאשר האירו 7+ כאשר המחיר של האירו 7+ יותר גבוה

פורסם

לא יודע אם הוא מקרר יותר טוב אבל מה שלא אהבתי בו שהוא ענק !!

כצה שהוולקנו גדול האירו 7+ הרבה הרבה יותר גדול והוא היה מאוד מסורבל בתוך המארז שלי אז

הוא אפילו לא היה שיקול בשבילי...

מבין שניהם אני ממליץ לך לקחת את הוולקנו

פורסם

האירו שקט וקל להתקנה ואני הייתי מעדיף אותו על הוולקנו! הוא פשוט יפה וטוב! והוא מעולה! כך אותו.... על מהירות בינונית אתה לא שומע אותו , ועל מהירות חזקה אתה שומע אותו אבל גם לא רעש מחריש אוזניים...

פורסם

אבל הוא ענק !!!!!!! איך אפשר להסתדר עם דבר כזה בתוך מארז midi ?!

אני אישית מעדיף את הוולקנו.. על מעל חצי מהירות אתה לא שומע אותו כמעט והוא מקרר ממש ממש טוב !

יותר טוב מהאירו ! והוא גם יחסית קטן ביחס אל האירו..

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים... ;)

בכולואפן כבר הייתי היום בבוקר בחנות ויחד עם המחשב בחרתי בוולקנו 12 ;D

פורסם

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=22231;start=10 (.....)

היה לי נסיון עם רב גופי הקירור שם, אהבתי את האירו-קול אקסטרים. לזה ששאל לגביי התקנתו, היא ממש פשוטה , אין בעיות.

מבחינת קירור, לשעתי הוא עדיף לקירור שקט משום שהצלעות שלו לא צפופות וארוכות ולכן מאוורר חלש יחסית יעשה את העבודה מעולה עליו , בגלל שהאויר החלש לא אמור לעבור מרחק רב עד לבסיס (סוף הצלעות) וזה בניגוד לTt SilentBoost שהצלעות שלו ארוכות יחסית וגם צפופות ומין הסתם מאוורר חלש יראה עליו ביצועים יחסית נמוכים עקב היתנגדות הצפיפות שבין הצלעות והמרחק שהאויר אמור לעבור לעבר הבסיס (סוף הצלעות לכיוון הבסיס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים