עבור לתוכן

מסך כחול כל פעם שאני גולש או מוריד משהו

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לקרוס(מסך כחול ואז עושה ריסטרט)כל פעם שאני גולש או מוריד משהו באינטרנט ובאופן כללי הוא לא עושה לי שום בעיה בזמן שאני סתם במחשב נגיד משחק במשהו במשך כמה שעות,לפעמים זה "נרגע" לו כזה ואפשר לגלוש קצת באינטרנט לפני שהוא קורס אבל זה לא יותר מידי זמן,אני חייב לציין שבהתחלה זה קרה רק לעיתים רחוקות מאד(כמעט רק כל חודש חודשיים) וזה נהיה ככה פתאום רק בזמן האחרון..לקחתי את המחשב לטכנאי שפירמט את המחשב התקין ווינדוס חדש וטען שהוא סידר אותו אבל כשבאתי לגלוש באינטרנט ולהוריד פיירפוקס(ממש כשהוא עוד היה בבית שלי)זה שוב קרה כאילו שום דבר לא הסתדר..הוא טוען שזה עבד אצלו יופי ושכניראה שזה הכרטיס רשת האלחוטי(USB)לא בסדר ושהוא יזמין כרטיס כרטיס רשת חדש מחר.

בינתיים אני מתחבר עם הכרטיס הזה לאינטרנט עם המחשב של אמא שלי(יש פה ווינדוס XP בעוד שבמחשב שלי היה וויסטה והחזירו לי אותו עם ווינדוס 7 אם זה משנה) והוא לא עושה לי שום בעיה אז מה קורה פה בדיוק? יכול להיות שהכרטיס דופק באופן הדרגתי את המחשב או משהו כזה? או שהטכנאי לא יודע מה הוא עושה בעצם?...בבקשה תעזרו לי אני מחכה כבר שבועיים שהמחשב יסתדר..

פורסם

מנהלי התקן. (Drivers.)

תנסה לחפש מנהל התקן מתאים עבור Windows7 (או Vista, מה שבא-לך).

פורסם

שלום,

כנראה הבעיה בכטיס רשת. צריך למצוא דרייבר חדש (אם יש) או להחליף כרטיס רשת

קיריל

ברק מחשבים, אשקלון

פורסם

אני מציע שתעלה את התמונה של המסך הכחול.

פורסם

אני מכיר את הבעיה הזאתי זה גם קרה כמו לך אם יש לך כרטיס מסך פנימי אתה צריך לקנות כרטיס מסך חיצוני אם יש לך חיצוני תחליף אותו או תשתמש ביציאה אחרת שלו כי לי זה הסתדר אחרי שאני קניתי כרטיס מסך חדש

:xyxthumbs:

פורסם

BSOD או בעברית מסך כחול של מידע, המסכים הכחולים ממש דומים אחד לשני בהתחלה באקראיות והולך ונהיה לעיתים קרובות

יכול להיות מגוון סיבות זיכרון RAM תקול כרטיס מסך דריברים ועוד, חומרה תוכנה ולעיתים שניהם יחד.

הדבר היחיד ששונה ממסך כחול אחד לשני הוא המידע אודות השגיאה לכן כדי לא להיסתבך רצוי להעלות לכאן את השגיאה

או לעשות חיפוש בגוגל על השגיאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים