עבור לתוכן

קניתי את ה-2312

Featured Replies

פורסם

שלום חברה,

התחדשתי היום במסך 2312, זה עלה לי 970 ש"ח (לא מצאתי יותר זול)

המסך פשוט פצצה- אין מילים.

מסך מאוד מרשים הכל נמצא במקום - נראה לי שחשבו על כל דבר כשתכננו את המסך הזה

ממליץ בחום.

פורסם

תתחדש ! ;)

יש ריצוד או לבן בוהק מאוד? הוא לא בהיר מדי?

איך הוא בשעות הערב\לילה? בחדר חשוך?

פורסם
  • מחבר

קודם כל לפני שקניתי את המוצר דרשתי בדיקת פיקסלים ובדקתי האם יש זליגת אור והם הסכימו לעשות זאת.

המודים שהמסך מספק מאוד נוחים, למשל עבודה עם מצב טקסט מאוד נוחה לגלישה באינטרנט ולא מעייפת את העיניים והלבן לא בוהק מדי.

ראיתי סרט בחדר חשוך והיה מעולה עם תמונה מפורטת והצלחתי לצפות בסרט ממרחק של 2.5 מטר והכל היה ברור.

ממליץ בחום לקנות מסך זה אך חשוב לעשות את הבדיקות לפני שיוצאים מהחנות.

פורסם

קודם כל לפני שקניתי את המוצר דרשתי בדיקת פיקסלים ובדקתי האם יש זליגת אור והם הסכימו לעשות זאת.

המודים שהמסך מספק מאוד נוחים, למשל עבודה עם מצב טקסט מאוד נוחה לגלישה באינטרנט ולא מעייפת את העיניים והלבן לא בוהק מדי.

ראיתי סרט בחדר חשוך והיה מעולה עם תמונה מפורטת והצלחתי לצפות בסרט ממרחק של 2.5 מטר והכל היה ברור.

ממליץ בחום לקנות מסך זה אך חשוב לעשות את הבדיקות לפני שיוצאים מהחנות.

יפה מאוד. אני גם שוקל לקנות אותו. קנית בTMS?

פורסם
  • מחבר

כן מ- TMS נתניה והם אחלה ולא התנגדו לבדיקה הזאת.

אני שוקל גם לקנות מחשב משם רק שהכרטיסי מסך החדשים יצאו - למישהו יש מידע לגבי זה?

פורסם

חנות טובה, אני לא פעם קונה שם, אבל לפעמים יש חוסר מבחר :silly:

פורסם

כן מ- TMS נתניה והם אחלה ולא התנגדו לבדיקה הזאת.

אני שוקל גם לקנות מחשב משם רק שהכרטיסי מסך החדשים יצאו - למישהו יש מידע לגבי זה?

כנראה באמצע ינואר סדרה חדשה של AMD

פורסם
  • מחבר

ומה עם סדרות חדשות של NVIDIA? ולמה לי דווקא לבחור ב AMD כשאני לא משתמש למשל בדברים הייחודיים שלהם - חיבור הרבה מססכים ביחד?

וחוץ מזה שמעתי שצריך התאמות למשחקים וכל מיני דברים מעפנים שמדי פעם צריך לעשות לכרטיסים של NVIDIA.

ומה עם סדרות מעבדים חדשה של INTEL? יש תאריך השקה או שמועה לפחות?

תודה רבה

פורסם

ומה עם סדרות חדשות של NVIDIA? ולמה לי דווקא לבחור ב AMD כשאני לא משתמש למשל בדברים הייחודיים שלהם - חיבור הרבה מססכים ביחד?

וחוץ מזה שמעתי שצריך התאמות למשחקים וכל מיני דברים מעפנים שמדי פעם צריך לעשות לכרטיסים של NVIDIA.

ומה עם סדרות מעבדים חדשה של INTEL? יש תאריך השקה או שמועה לפחות?

תודה רבה

לפי מה שידוע לי אחד היתרונות של כרטיסי AMD זה צריכת כוח נמוכה יחסית. מתאים יותר לבעלי ספק כוח חלש.

לי יש HD3850 משנת 2008 עובד פיקס על ספק חלש.

כמובן משתנה מדגם לדגם ספציפי. גם המחירים שלהם נוחים יותר לדעתי. לגבי שאר הדברים ששאלת אני לא יודע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים