עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לא יכול להתקין דרייבר של כרטיס מסך לנייד LE50!!

Featured Replies

פורסם

היי,

התופעה מוזרה בהחלט.קיבלתי מחשב נייד של LG גם LE50 והייתה מותקנת פה מ"ה וינדוס 7 גרסת אנטרפרייס.הייתה תופעה של מסכים כחולים ולכן החלטתי לנסות גרסאות אחרות של וינדוס 7 כדי לבדוק מי הכי מתאימה להרצה על המחשב (חומרה ישנה).לאחרונה התקנתי גרסה מסוימת מקוסטמת של מישהו שעבדה יפה מאוד אבל הבעיה שהמערכת לא מזהה את הכרטיס מסך שלי.הסרתי אותה וכרגע חזרתי לגרסת אנטרפרייס אך להפתעתי גם עכשיו לא ניתן להתקין דרייבר של כרטיס מסך,עכשיו אני יודע שמדובר בכרטיס מסך ATI RADEON XPRESS 200M אבל עדיין הוינדוס מזהה כVGA רגיל.

ניסיתי לחפש ברשת דרייברים מתאימים אך לשווא,לא משנה איזה דרייבר אני מתקין שום דבר לא עוזר.מה שעוד יותר מוזר הוא שבפעמים הקודמות הייתי נכנס לעדכוני וינדוס והוא היה מזהה שצריך להתקין דרייבר לכרטיס וזו הדרך היחידה שהדרייבר באמת עבד כמו שצריך,אבל עכשיו הוא אפילו לא מזהה את הכרטיס דרך עדכוני וינדוס פשוט לא מראה שצריך לעדכן את הכרטיס.התופעה מוזרה מאוד ועדיין לא מצאתי פתרון.

בקיצור סליחה על החפירה אבל רציתי באמת להבהיר מה הבעיה.האם למישהו יש רעיון מה קרה פתאום?

תודה מראש

גל

פורסם

http://goo.gl/5j6b0

אבל רק ל XP, כננרה נייד ממש ישן ..

תנסה גם

http://goo.gl/FWQ4D

זה למוצרי legacy, והם לויסטה, עולי יעבוד, זה 10.2

פורסם
  • מחבר

זהו שגם ניסיתי להתקין 10.2 שטוענים שזה אמור לעבוד אבל עדיין הוא לא מתייחס לכרטיס בכלל.אני די אובד עצות אבל אני ינסה לפרמט את הדיסק לגמרי ולהתקין עוד פעם גרסא אנטרפרייס כי בעבר זה עבד חלק ונקי מממ מעניין העניין הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.