פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים יש לזה את היתרונות שלואם אתה רוצה לדעת בדיוק מה השיקולים לכל מערכת קבצים תריץ חיפוש - היו על זה כבר כמה דיונים מאד ממציםיתרון אחד גדול של ה-FAT32 זה עבודה בדוס במקרה שהוינדוס נדפק.
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים מחבר נראה לי שאני אלך על ה-FAT32 במיוחד בגלל שכבר היה לי נסיון רע במיוחד עם ה-NTFS.בטעות הפכתי את המערכת קבצים ל-NTFS ואז לא הצלחתי לפרמט...אבל בכל זאת אני אחפש ואקרא את המידע- יכול להיות שאני אחליט אחרת... (מאחר ומי שמיועד לו המחשב לא מבין משהו במחשבים.)
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים פרוש לדוקים אם אתה לא יודע איך עושים מחיצה (כשמתקינים WIN חדש זה כבר עושה לבד) אין סיבה שתצליח להרכיב מחשבפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפה אהבתי.......................................................................................................
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים אפשר לפרמט לFAT32 גם דרך הדיסק של WINXPדהההה...דהההההההה רק הרדיסק עד גודל 30GBולו יש מחשב חדש אז אני מניח שיש לו הרדיסק גדול מ-30GBכאילו דההההההאם אתה לא יודע אל מה אתה מדבר אל תקטול אחרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.