פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים יש דברים מיוחדים שצריכים לדעת כשמרכיבים מחשב בפעם הראשונה?גם מבחינת תוכנה, צריך לעשות איזה פירמוט מיוחד או משהו בסגנון? או שפשוט עושים פירמוט רגיל?
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר קודם כל תודה רבה.אבל זרקתם לי הרבה דברים לאוויר ואני לא ממש יודע מה עושים עם זה... :-\ועכשיו לשאלות:מז"א להזהר מחשמל סטטי? איך להיזהר?מזה Fdisk? איך אני מתקין?תודה מראש, שגיא.
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים FDISK זו תוכנה דיי ישנה שבאה עם דיסקט האיתחול בעזרת אתה יוצר מחיצות.חשמל סטטי יכול לפגוע במעבד ובשאר החלקים, אפשר להזהר בכך שאתה נוגע במשהו עם הארקה. ויש גם רצועות שמונעות חשמל סטטי.
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר דיסקט איתחול של איזה WINDOWS? 98/XP???ואיך אני מריץ את התוכנה? בעזרת איזה פקודה?דבר נוסף, צריך לעשות פורמט לפני שאני משתמש בתוכנה ומחלק למחיצות, או שאפשר ישר להשתמש בתוכנה?
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים של 98 יספיק אבל הבנתי שמעל גודל מסויים של כונן קשיח הדיסקט של 98 לא יתמוך בכונן אז עדיף של Me ...אחרי שאתה בוט מהדיסקט אתה נכנס לדיסקט כותב fdisk והוא יכנס לתוכנה לבד...
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים פרוש לדוקים אם אתה לא יודע איך עושים מחיצה (כשמתקינים WIN חדש זה כבר עושה לבד) אין סיבה שתצליח להרכיב מחשב
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים מחבר איזה WIN אתה מתכוון להתקין?win XPפרוש לדוקים אם אתה לא יודע איך עושים מחיצה (כשמתקינים WIN חדש זה כבר עושה לבד) אין סיבה שתצליח להרכיב מחשבלא הבנתי מה כוונתך? כיאילו אני אמור להולד עם ידע מושלם במחשבים? או שאני שואל כדי ללמוד??
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים עזוב את כל הדיסקטים וכל האיתחולים!פשוט תכניס דיסק של XP ותסמן בביוס שהCD שלך יהיה ראשון ומשם אתה יכול לפרמט ואז ישר להתקין ווינדוס
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים הדיסק של וינדוס יאפשר לך לפרמט רק בפורמט NTFSאם אתה רוצה FAT32 אתה צריך להתחיל להתעסק עם דיסקטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.