עבור לתוכן

מפרט מחשב לגיימינג. כולל מסך. תקציב 6K

Featured Replies

פורסם

אחרי שנים עם קונסולות ולפ-טופים החלטתי לקנות מחשב טוב לגיימינג. עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב חדש, אשמח לעזרה והמלצות.

זה המפרט שהרכבתי בעצמי:

CPU: Core I7 2600K

MOBO:Intel DZ68BC (http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dz68bc.html)

RAM: DDR3 1600Mhz 4x4GB Corsair Vengeance LP Blue Dual Channel CL9-9-9-24

GPU: ASUS - AMD HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E

HDD: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX

PSU: Thermaltake TR2 700W PSU Active PFC

CASE: CoolerMaster Elite 310 Black/Blue ATX Case (No PSU)

SCREEN: Samsung S23A350B LED 23'' 5ms VGA DVI WideScreen Black

את המעבד ולוח-האם אני מקבל במחיר של עובדי אינטל.

שאר הדברים, פלוס עכבר וצורב תיכננתי לקנות דרך KSP - והמחיר באתר שלהם הוא בערך 4700. הכל בייחד אמור לצאת משהו כמו 6200.

ראשית, אשמח לקבל המלצות לגבי המפרט. אבל בנוסף יש לי גם כמה שאלות.

1. לגבי הזכרון, בהתחלה רציתי לקחת זיכרון במהירות 2133 (ולוח אם תואם), אבל אחרי שקראתי קצת הבנתי שההבדלים די זניחים. במיוחד מבחינת גיימינג. חשבתי גם לקחת CL נמוך יותר (7 או 8) אבל גם כן נראה שההבדלים בביצועים לא מצדיקים את ההבדלים במחיר. בהסתמך על הכתבה הזו (http://www.bit-tech.net/hardware/memory/2011/01/11/the-best-memory-for-sandy-bridge/)

2. האם נראה לכם שספק הכוח שבחרתי מספיק בשביל המערכת? אפשר לקחת אחד זול יותר? או שאני צריך אחד יקר יותר?

3. המחיר קצת יקר. אם יש למישהו המלצות לחיסכון אשמח לשמוע.

שאלה נוספת היא לגבי K.S.P. המחירים שלהם זולים. מישהו יודע איך רמת השירות שלהם והעמידה שלהם באחריות?

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

לא נתת את המחיר של הספק, אבל עקרונית מדובר בספק מסדרה לא מומלצת. ‏Neo Eco 620 620W Active PFC יהיה בחירה עדיפה וזולה יותר.

לגבי הזיכרונות, אתה עדיין בגדר יקר ומיותר. אתה יכול לקחת 2X4GB של זיכרונות VALUE ולהיות שקט עם זה, אין טעם של ממש לא בזיכרונות יקרים ולא ב16GB, במיוחד אם אתה מחפש לחסוך.

כרטיסי 6970 ב95% לא משתלמים, GTX570 בדרך כלל יהיה משתלם יותר.

המארז בסיסי מדי בשביל מערכת כזו, בחר במשהו כמו ANTEC 100 לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים