פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים שלום לכל חברי הפורום ראשית זה האשכול הראשון שאני פותח אז בבקשה אם זה לא המקום הנכון אל תכעסו עלי בבקשה (אני בחור רגיש). לאחר המון חיפושים ברשת (גם ב HWZONE) הגעתי למסקנה שאני צריך לרכוש את הכרטיס: "GTX 560 ti" אבל אני ממש לא מבין גדול אז מאוד יכול להיות שזה לא הכרטיס בשבילי ואם כן אז של איזו חברה כדי לי Gigabye, Asus, Sparkle? בכל אופן אילו הם הצרכים שלי: - כרטיס בעל טמפרטורות נמוכות - שקט במיוחד - שיעבוד עם המשחקים החדשים לעוד 3 שנים - רזולוציית מסך של 1080p * חשוב לציין שאני לא גיימר כבד תודה ושבוע טוב!
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים המחיר הוא השיקול העיקרי.אחר כך הקירור שעליו.ואז טיב היצרן (אם זה רלוונטי מבחינתך).
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים הוא לא ממש יודע, בגלל זה הוא שואל.הקירור רק מפנה את החום מהכרטיס, הוא לא משנה את כמות החום שהכרטיס מייצר.בעיקרון ככל שהכרטיס יותר חזק, כך הוא יצרוך יותר חשמל וייצר יותר חום.אף אחד לא קונה כרטיס גראפי בשביל החום שהוא מייצר או לא מייצר.קונים בשביל ביצועים כדי להריץ תוכנות ומשחקים שצריכות ועושות בזה שימוש.לגבי שקט זה תלוי בקירור שעל הכרטיס.יש דגמי יצרנים עם קירורים משופרים שפחות מרעישים.אם זה חשוב לך אתה מוזמן להוסיף כסף ולקחת דגם משופר שכזה.
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים מחבר @Gil28אני מעדיף כמה שיותר טמפרטורה נמוכה כי מדובר במחשב מדיה שיושב בסלון ואני עושה בו שימוש לצפיית סרטים אז לא מתאים רעש של מאווררים.להלן מפרט מחשב:לוח אם Gigabyte H67MA-USB3-B3מעבד i7 1156 Quad 870זכרון 2X DDR3 2GB 1333 ספק אני מתכוון לרכוש לפי דרישות הכרטיסמסך טלויזיה LG37'@Art Tatumלגבי המחיר אני מעדיף שלא לעבור את רף ה- 1,000 ש"ח.תודה.
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים אם זה מה שאתה הולך לקנות אז הוא גרוע. אם זה מפרט נתון, אז התבלבלת ברכיבים שאינם מתאימים בכלל אחד לשני.
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים מחבר אם זה מה שאתה הולך לקנות אז הוא גרוע. אם זה מפרט נתון, אז התבלבלת ברכיבים שאינם מתאימים בכלל אחד לשני.לכן אני מבקש את דעתכם (אני לא ממש מבין) מה כן יכול להתאים לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.