פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים הסייר של הוונדוס כל הזמן מפסיק לעבוד הרבה פעמים משום מהוהוא עושה לי אתחול מחשב ויוצא לי מכל התיקיות והדברים שאני נימצא בהםוזה כל הזמן קורהגם הגוגל כרום הפסיק לעבוד לי ואני לא מצליח למחוק אותו לא משנה כמה פעמים אני לוחץ לא קורה כלום... איך אני פותר תבעיה ? תודה לעוזרים
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים זה לא הפורום המתאים, מאחר ואתה מתאר בעיות תוכנה ולא בעיות חומרה/דרייברים.אישית הייתי מנסה לשחזר מ-restore point בשלב בו המחשב היה תקין ואם זה לא עובד הייתי מעדיף פורמט על פתרון אחר.תנסה לפתוח דיון בפורום תמיכה טכנית ולראות איזה תשובות תקבל
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים מחבר אה אוקי אז לאיזה פורום זה מתאים ?אז אולי בכל מקרה תוכל לעזור ליאני מחפש תדרייברים הכי עדכנים למחשבהמחשב ASUS דגם A53S
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים תבחר את הדגם שאתה רוצהhttp://support.asus.com/Download/ModelList.aspx?SLanguage=en&keyword=a53&type=1
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים מחבר אז לאיזה פורום זה מתאים ?בקשר לבעיות שרשמתיואני לא יודע מה לבחור כי אין לי אות אחרונה פשוט רשום לי על המחשב והקופסא תדגם הזה A53S ובאתר שבאת יש עוד אות אחרונה אני לא יודע מה לבחוראין את הדגם שרשמתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.