עבור לתוכן

מפרט מחשב- הצעות לשיפור

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל- בעיקר מולטיטסקינג רציני של תוכנות ואינטרנט...שאני כותב אינטרנט אני מתכוון לשימוש טובעני של 80 טבים ויותר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 אך ישודרג ככל הנראה לFHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 - לא ממש חשוב אבל בכל זאת הוא בחדר שינה אז אני לא רוצה טרקטור

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS ניראה סבבה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB 3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא ממש

זה המפרט-

[table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td]כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪929[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪36[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-P67A-D3-B3[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪477[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪370[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון[/td][/tr][/table][table][tr][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪327[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪100[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ:[/td][/tr][/table][table][tr][td]6[/td][/tr][/table][table][tr][td]₪2239[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

ישב בו כרטיס מסך GT 9300GS כרגע

אך ישודרג ל 6870 כניראה...

1. הכל ישב בתוך מארז CM HAF 922 או V9

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1097

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=13508

על מה אתם ממליצים ?

2. אני יכול במקום לקחת את ה8 גיגה ראם האלה (2X4 1600) לשים 12 גיגה( 3 סטיקים של 4 גיגה של 1333)

3. מה אתם אומרים ? עדיף לרדת במהירות ולעלות בכמות או הפוך ?

4. ובנוגע לצורב- אני צריך צורב וקורא של DVD וCD...זה טוב ?

פורסם

לצרכים שאתה מתאר, אין טעם במעבר ל8GB זיכרון, והתדר שלהם ממש לא משנה במקרה כזה. הכי הגיוני ללכת עם 2X4GB של DDR3 1333MHZ - VALUE של חברה זו או אחרת.

כן כדאי להשקיע קצת יותר בקירור שקט יותר למעבד, כי אתה מתכוון להחזיק אותו בחדר שינה.

אין טעם בלוח מבוסס P67, ללא כוונת OC. עדיף לקחת לוח מבוסס H67 ולהשאיר את ה9300GS בחוץ, אין בו טעם של ממש.

מבחינת מארזים, בשני המקרים נראה שאתה מכוון ממש גבוה בהתחשב בצרכים, ישנם מארזים פשוטים וזולים יותר שיענו על כל הצרכים.

אפשר לחסוך גם בספק, אין פה צורך ב620W, ספק כמו ה500ET יהיה מעל ומעבר.

כל צורב DVD נורמאלי גם קורא DVDים וצורב וקורא CDים.

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 מפרטים, אחד אינטל והשני AMD

איזה מהמעבדים עדיף ?

אני צריך להוסיף למפרטים האלו כרטיס מסך עד 600 שקלים- משהו טוב...תציעו לי אתם..

מפרט אינטל:

מעבד:

Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪555

קירור למעבד:

Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪36

לוח אם:

Gigabyte GA-H61M-S2V-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪287

מארז:

Yeong Yang 5906 Mid Tower 120mm X 2

כמות: 1 - מחיר: ₪162

ספק כוח:

Seasonic 500W SS-500ES Active PFC 80+ Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪274

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2 - מחיר: ₪107

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪100

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪1628

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1596 ₪

..4yd1befv

מפרט AMD:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box

כמות: 1 - מחיר: ₪599

קירור למעבד:

בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original

כמות: 1 - מחיר: ₪14

לוח אם:

Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3

כמות: 1 - מחיר: ₪324

מארז:

Yeong Yang 5906 Mid Tower 120mm X 2

כמות: 1 - מחיר: ₪162

ספק כוח:

Seasonic 500W SS-500ES Active PFC 80+ Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪274

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2 - מחיר: ₪107

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪100

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪1687

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1654 ₪

..xw6f92mp

פורסם

הספק יחזיק, הנחיצות של תוספת המאווררים מוטלת בספק.

פורסם
  • מחבר

אני צריך שהוא גם יחזיק כרטיס מסך...עד 600 שקל.

( יש לי מסך עם חיבור VGA אז אני כניראה יצתרך מתאם ..(1280-1024))

איזה מאוררים נוספים ? מגיעים 2 עם המארז...

אני צריך להיסגר על מפרט כמה שיותר מהר. מה לקחת AMD או INTEL ? ואיזה כרטיס מסך להוסיף להם ?

פורסם

אתה מוכן לרכז את השאלות שלך בתראד אחד?

פורסם
  • מחבר

פתחתי גם פה כי שם במקור זה היה רק על הספק ונגרר לכל המערכת אז פתחתי עוד אחד על המפרט עצמו...

אבל אתה צודק זה סתם יוצר באלגן...

בבקשה תענו על השאלות שלי באשכול הזה לא להגיב יותר כאן.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=521488.new#new

פורסם

כמובן שזה יוצר בלאגן, כבר היית יכול לצאת מפה עם מפרט מתאים ממזמן.

לפתוח 2 דיונים בפורום מפרטים (שזה בניגוד לחוקים)+ דיון נוסף על הספק שממילא הנושא הזה אמור להכלל בדיון המקורי שלך, זה לא דבר חכם במיוחד לעשות.

הדיון הזה ננעל- קרא את חוקי הפורום וחזור לדיון המקורי שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים