פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים אהלן חברהיש לי כרטיס מסך hd4870אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב ואמרו לי שמומלץ עם כבל HDMIעכשיו יש לי יציאה של HDMI על הלוח אם, ועל הכרטיס מסך יש לי 2 יציאות DVI, וקיבלתי עם הכרטיס מסך מתאם ל-HDMIהבנתי שאם אני מחבר לכרטיס מסך זה עדיףהשאלה אם אני אחבר לכרטיס מסך זה יתן לי את אותה איכות כמו שאני מחבר ישירות ל-HDMI?חשוב לציין שהלוח שלי תומך ב-1080p ואין לי מושג אם גם הכרטיס מסך שלי תומך.תודה רבה!
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים כרטיס המסך שלך תומך גם תומך ב1080P .עקרונית dvi זה HDMI בלי סאונד.בהנחה שהטלויזיה שלך תומכת ב1080P התמונה שתקבל עם המתאם ובהנחה שהמתאם איכותילדעתי אתה אמור לקבל איכות זהה לזאת של חיבור ישיר רק קח בחשבון שאת הסאונד תצטרך לקבל מהמחשב ולא תקבל מהטלויזיה כמו בחיבורHDMI.
פורסם 2011 בדצמבר 2613 שנים רוב הסיכויים שאם יש כרטיס מסך חיצוני, חיבור מסך ליציאה של הלוח לא יעבוד בכלל.רק קח בחשבון שאת הסאונד תצטרך לקבל מהמחשב ולא תקבל מהטלויזיה כמו בחיבורHDMI.אם אני לא טועה, הכרטיס הזה יכול להוציא סאונד לHDMI דרך יציאת DVI אם משתמשים במתאם שבא עם הכרטיס (אבל לא עם כבל DVI-HDMI).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.