פורסם 2011 בדצמבר 2313 שנים היי,התחלתי לעשות טסטים על ESXI 4.1המהרתי מכונה אחת עם WINDOWS 2003 מכונה וירטואלית.עשיתי פוש לתוך ה ESXI4.1 עם ה VMWARE CONVERTORהמכונה עולה והכל בסדר המערכת הפעלה היא סרבר 2003,משום מה שאני מגיע למצב RDP אני מקבל error protocol ,שאני רוצה לעשות חיבור SQL גם מקבל שגיאות של SQL לתקשורת,פינג תקין גם לפי שם...מה יכול להיות הבעיה???????שאני מעלה את אותה מכונה ב VMWARE SERVER אין שום בעיה... HELP?מעבר לזאת ניסיתי גם לשנות כרטיסי רשת במכונה וגם לא עזר...
פורסם 2011 בדצמבר 2313 שנים מחבר הייתי ממליץ לך להסיר ולהתקין אותם מהESXI. ניסיתי את זה גם ולא עזר.. בהתחלה בהסרה של כרטיסי רשת גם ניסיתי.. האם יכול להיות משהו שקשור ל VMSWITCH VMKERNEL בהגדרות הרשאיות של המכונה ? האם צריך להגדיר מספר פורטים או גם ערך 0 הוא נכון ?
פורסם 2011 בדצמבר 2313 שנים VMSWITCH לא יכול להיות עם ערך של 0 פורטים. יש לך בכלל פינג למכונה לפחות? ניסית למחוק לחלוטין את כרטיס הרשת הוירטואלי ולהתקין אחד חדש?
פורסם 2011 בדצמבר 2313 שנים מחבר כן רשמתי כבר שכן.ניסיתי להחליף כרטיס לשנות ערכים ב VMSWITCHלשנות כרטיסי רשת מוזר שלא מצאתי הרבה אינפורמציה שקשורה לזה.
פורסם 2011 בדצמבר 2313 שנים יש לך אולי כרטיס רשת נוסף על הESXI? הייתי מנסה להקים VSWITCH חדש, עם הUPLINK הנוסף ולשים שם את המכונה... יש לך 0 PORTS בVSWITCH?
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים מחבר לא אין עוד כרטיס רשתגם התמיכה של ESXI מאוד מוגבלת לכרטיסי HIGH ENDבפורטים הגדרתי 256
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.