עבור לתוכן

זה נכון שהאינטרנט של בזק בינלאומי הוא הכי מהיר?

Featured Replies

פורסם

בזק בינלאומי מפרסמים בכל מקום את רשת הNGN שלהם וטוענים שהאינטרנט שלהם הכי מהיר, יש שרת פרטי ובלה בלה בלה.

בתכל'ס, מי שמנוי לבזק בין לאומי (בעיקר כאלה שהיו בעבר בחברה אחרת) - באמת האינטרנט שלהם הכי מהיר?

פורסם

כן, כי כל מה שאומרים בפרסומות תמיד נכון.

פורסם

אני עברתי לבזק בינלאומי power ngn מחברת נטוויז'ן ואכן אני מרגיש שיפור.

אמנם החבילה היא אותה חבילה של 10MB אבל עדיין יש שיפור בטורנטים ובפינגים וכו...

בנטוויז'ן היה לי חבילת גיימר והפינגים היו יותר גבוהים ממה שיש לי עכשיו בלי חבילת גיימר בבזק בינלאומי.

פורסם
  • מחבר

אני עברתי לבזק בינלאומי power ngn מחברת נטוויז'ן ואכן אני מרגיש שיפור.

אמנם החבילה היא אותה חבילה של 10MB אבל עדיין יש שיפור בטורנטים ובפינגים וכו...

בנטוויז'ן היה לי חבילת גיימר והפינגים היו יותר גבוהים ממה שיש לי עכשיו בלי חבילת גיימר בבזק בינלאומי.

בתכל'ס, אם אני לא מוריד סרטים ודברים מהאינטרנט.. לא משחק.. אלא השימושים שלי במחשב זה נטו גלישה - אתרי חדשות, פייסבוק, מייל, יוטיוב וכאלה.. אני ארגיש הבדל בין 2.5 מגה בנטויז'ן, ל-10 מגה בבזק בינלאומי?

פורסם

התנתקתי לא מזמן HOT גם טלויזיה וגם אינטרנט .מניסיוני הקטן YES לא רואה את הוט בתוכניות והתשתית של בזק מהירה יותר אבל יש לה בעיה עם WIFI עם בעיית איטיות מעצבנת אבל כנראה שזה בגלל הראוטר שלי (לא של בזק).

פורסם

בתכל'ס, אם אני לא מוריד סרטים ודברים מהאינטרנט.. לא משחק.. אלא השימושים שלי במחשב זה נטו גלישה - אתרי חדשות, פייסבוק, מייל, יוטיוב וכאלה.. אני ארגיש הבדל בין 2.5 מגה בנטויז'ן, ל-10 מגה בבזק בינלאומי?

הסרטונים ביוטיוב יטענו יותר מהר. חוץ מזה, לא תרגיש הבדל.

פורסם

התנתקתי לא מזמן HOT גם טלויזיה וגם אינטרנט .מניסיוני הקטן YES לא רואה את הוט בתוכניות והתשתית של בזק מהירה יותר אבל יש לה בעיה עם WIFI עם בעיית איטיות מעצבנת אבל כנראה שזה בגלל הראוטר שלי (לא של בזק).

אתה מדבר על הנתב של בזק? שיש לו בעיית איטיות באלחוטי? או הנתב שלך?

אני גם עברתי מהוט לבזק....

בגלל זה אני שואל אותך אם יש להם בעיה בנתב....

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הסרטונים ביוטיוב יטענו יותר מהר. חוץ מזה, לא תרגיש הבדל.

ואם נגיד אני אצפה בוידאו באתרי אינטרנט?

נגיד וידאו באתר MAKO, או נגיד אני ארצה לראות פרק של המירוץ למיליון באתר רשת.. זה יעבוד יותר מהר?

ונגיד אם אני ארצה לראות שידור חי במאקו מבית האח הגדול, זה יעבוד יותר מהר?

פורסם

בשביל גלישה רגילה, כמעט לא תרגיש הבדל.

בשביל סרטונים וצפיה בשידורים חיים, אתה תרגיש את ההבדל.

נסה לברר על מחירים של 5 מגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים