עבור לתוכן

מחפש מדפסת לייזר משולבת סורק הכי זולה

Featured Replies

פורסם

יש בכלל דבר כזה? אני יסביר, אני חייב משולבת כי אני כן צריך גם פקס מידי פעם, ואין לי גם יותר מידי מקום ל2 מכשירים נפרדים, נראה במשולבות לייזר הן יותר לעסק ומחיר ממש יקר ביחס להזרקת דיו, אבל העלות של טונר זולה יותר ומספיק ליותר דפים, יש המלצות ?

פורסם

Brother MFC-7360 או Samsung SCX-4623F עולות באזור ה-800 ש"ח.

שתיהן משולבות פקס סורק מכונת צילום ומדפסת לייזר שחור לבן.

בשתיהן הטונר הגדול הוא לכ-2500 דף.

פורסם
  • מחבר

אני בעצם משלם פה על הטונר הגדול ?

אין משולבות הזרקת דיו שהן חסחוניות?

PS, חשוב לי גם הגודל, נראה שמשולבות לייזר הרבה יותר גדולות משום מה.

פורסם

יש גם את מדפסות הזרקת הדיו של ברדר שהן יחסית חסכוניות, בערך 80 שקל לסט של כל הצבעים.

אז יש לך דגמים את האלה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783027

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804528

ההבדל במידות היא בגובה בלבד, הן תופסות אותו שטח על השולחן.

מדפסות לייזר הן אמינות יותר וחסכוניות יותר.הן יחזיקו הרבה יותר זמן.

מדפסות הזרקת דיו בימנו לא יחזיקו יותר משנתיים.

פורסם

לא בטוח שהבנת אותי נכון. המדפסת עולה כ-800 ש"ח ומגיעה עם טונר ראשוני של כ-700 דף.

אחרי זה אתה יכול לקנות טונר קטן באזור ה-280 ל-1500 דף או לקנות טונר גדול באזור ה-350 ל-2500 דף. (אני מדבר על טונרים מקורים, תחליפי עולה יותר זול).

הבעיה העיקרית של מדפסות לייזר מושלבות זה הגבוהה. הן ממש גבוהות יחסית לדיו. לעומת זאת מדפסות דיו זולות אך פחות חסכוניות (גם צריך לתחזק צבע אחרת הוא ייתבש בפנים). אני מציע לך ללכת לאופיס דיפו(או רשת אחרת גדולה שמציגה מדפסות) ולהתרשם מגודל המדפסות.

נ.ב.

shishar, נשמע לי מוזר 80 שקל לסט של 4 צבעים. גם עבור תחליפי זה נשמע זול מדי.

פורסם

אני מתכוון למדפסות הזרקת דיו, וזה אכן המחיר.

אני גם מסכים עם כל מה שכתבת בקשר לתחזוקה והעלויות.

המדפסת של סמסונג עדיפה בעליות ההדפסה כי יש לה טונר משולב עם התוף ובברדר הם נפרדים ואז אחרי כ-4 טונרים התוף עולה כמה מאות שקלים בנפרד.

המדפסת מגיעה היום עם טונר לכ- 1000 דף ולא 700.

יש טונרים חליפיים בסיבות 200 ש"ח ל-2500 דף. אבל צריך לבדוק שזה לא מישהו שסתם שפך אבקה פנימה ולא החליף חלקים נוספים בטונר.

בכל מקרה מומלץ מדפסת לייזר לאורך שנים.

האבקה לא מתייבשת ולא נסתמת כמו דיו.

כאשר הדיו זול והוא נפרד מראש ההדפסה שנמצא בתוך המכונה אז חייבים להדפיס משהו קטן פעם בשבועיים אחרת יש סתימות ובעיות.

אני בענף כבר כ-10 שנים ואני מכיר את כל הצרות של המדפסות.

פורסם

קניתי לאימא שלי (מורה) מדפסת לייזר משולבת של XEROX.

הסיבה שהחלטתי להוסיף ולקנות XEROX היא שמהנסיון שלי עם מדפסות הם סוג של צעצוע שאי אפשר לסמוך עליו, וXEROX היא חברה אגדית שהמציאה את מכונת הצילום.

אם כבר להמר אז אני מהמר על XEROX שתתקלקל אחרונה.

אולי זה שווה את הכסף ואולי זה לא.

הזמן יגיד.

כשאתה קונה "הכי זולה" כמעט בטוח שאתה על הדרך לצרות.

סטטיסטית אתה כבר מסומן ע"י סיכוי גבוה למזל רע.

פורסם

זירוקס וסמסונג מיוצרים באותו מפעל.

השירות של סמסונג יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

התרשמתי היום, צריך לחשוב באמת , אני גם חייב שזאת תהיה מדפסת צבע, לייזר נראה שבכל זאת הם למשרד, אני לא מדפיס הרבה בעקרון, השאלה איזה בעיות יכולות להתרחש בתקופת השימוש? עד היום כל מדפסת שהייתה לי, ברגע שנגמר צבע ,היא או סתם עמדה או הוחלפה חדשה, בדיוק בגלל מחיר הצבע, זה למה חשבתי על לייזר, אבל להשקיע עכשיו 800 שקל ועל דבר מגושם, אני יחשוב על זה.

פורסם

בכמה פעמים שראיתי את הXEROX בפעולה התרשמתי לטובה.

מדובר על דגם יחסית יקר שעולה בערך 1000 שקל.

אם אתה לא מדפיס הרבה לך על הזרקת דיו.

לעצמי קניתי מדפסת משולבת הזרקת דיו אלחוטית של LEXMARK, שבזמנו נתנו עליה 5 שנים אחריות.

אז הדברים האלו היו יקרים והיום אפשר להשיג דברים דומים בכמעט חצי מחיר.

בנתיים הכל עובד.

במחירים האלו אל תצפה ליותר מדי.

כולם פחות או יותר אותו צעצוע מתוחכם שמתוכנן לפעול כמה שנים במקרה הטוב ואז להתפגר, אם לא באופן טבעי אז באופן יזום. :o

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509582.0

מה שכן אולי יש כאלו שידועים כזוללים דיו באופן מיוחד ובולט, ומהן כדאי להימנע.

חכה לעוד תגובות והמלצות לפני שתלך לקנות.

פורסם
  • מחבר

התלהבתי מעוד מHP4500, קומפקטית, מחיר זול, ואפילו כולל פקס, פעם במחיר כזה קניתי C4483 עד שנגמר בה הצבע חח,

אני בינתיים לא קונה כלום האמת, רק מברר ובודוק את השוק, אני בתכנון של מפרט למחשב, מסך , ומדפסת משולבת,

אם כי ה 4500 נראה לא הכי הכי ..פלסטיק מבריק :silly: ,אבל במחיר כזה מה עוד אפשר לבקש, אני מדבר על ה דגם אם הפידר שכולל LAN,

גרסת ה WIFI סתם יקרה יותר. תמיד היו לי מדפסות של HP כל החיים ולא התעכזבתי עף פעם.

פורסם

הדיו של מדפסות לקסמרק הוא הכי יקר מכל המדפסות.

פורסם

לא יודע עד כמה זה רלוונטי.

הדיו החזיק לי המון זמן (מעל שנה) ואני משתמש בו כפקס ומכונת צילום על בסיס כמעט יום יומי בקנה מידה של עסק קטן.

כשבאתי לקנות דיו ראיתי שהוא עולה (גרסת הXL או XXL) באיבורי 140 שקל בערך.

בדיוק דיברתי עם מישהו ושאלתי איפה כדאי לקנות דיו והמליץ לי על חנות זולה בבני ברק ברחוב הראשי (רבי עקיבה).

נסעתי לשם (כמה דקות נסיעה מרמת גן) וקניתי את אותו דיו מקורי (בדיוק!!) ב60 שקל פחות.

אז אם הדיו של חברה אחרת עולה 120 שקל באיבורי או 70 שקל בחנות ההיא, לא חושב שזה משנה שום דבר.

פורסם
  • מחבר

תודה שהזכרת שיש כאלו שהן XL, כי מנסיון שלי, המחסניות שמקבלים אם המדפסת הן חצי מרגילות, חח הרי בכל זאת גם המדפסת עולה משהוא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים