עבור לתוכן

בחירת כרטיס גרפי בתקציב של 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לא מזמן קניתי מחשב עם המפרט הבא :

עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך מספקי חזק כדי להריץ את המשחק BATTLEFIELD 3 על כול ההגדרות הכי גבוהות עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 זה מה שהמסך שלי תומך ומעבר לרזולוציה הזו אני לא משתמש , התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1200 ש"ח אבל אני רוצה שהוא יענה על הצורך הזה של לשחק במשחק הזה ב MULTIPLAYER עם מקסימום שחקנים (64) על ההגדרות הגבוהות ביותר עם FPS בממוצע לפחות מעל 40

אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור בכרטיס מסך שיתאים לי למארז ולמערכת מחשב שיש לי בלי שהמחשב שלי יצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך ??

יש לי העדפה לכרטיס של NVIDIA אבל אם יש צשהו טוב יותר במחיר זהה של AMD אני ישמח לשמוע

חג שמח ותודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה .

כן לקחתי בחשבון שאני יצטרך להחליף את הספק כוח שלי למשהו חזק יותר לפחות ל 500W , זה יספיק זה הייה מספקי חזק להחזיק את המערכת שלי יחד עם כרטיס מסך כזה , בנוסף יש לי שתי HDD ?

בנוסף למרות שאני יודע טוב לעשות OC לא בא לי כול כך להתעסק עם זה אז אני פשוט רוצה לבוא לחבר אותו ולשחק .

אני מתלבט אם לקחת את ATI 6950 או את GTX 560 TI 1G הם בערך אותו תווך מחירים אבל אני לא מצליח למצוא שום BENCHMARK לרזולוציה של המסך שלי .

שאלה אחרונה לפני שאני קונה בין שניהם איזה מהם יתן לי את הבצועים האופטימליים למשחק ?

פורסם
  • מחבר

אוקי זהו החלטתי עשיתי עוד כמה בדיקות בכל מיני אתרים שעשו BENCHMARK לכרטיסי מסך האלו אני בסוף הולך על GTX 560 TI אני מקווה שזה יחס השקעה ביצועים משתלם כי הוא עונה על הצרכים שלי ב FPS'ים די טובים לעומת 6950 שכמו שאמרתה הוא טוב יותר רק בכמה FPS בודדים ברזולוציה גובהה יותר מה שאני לא הולך להשתמש בה .

תודה רבה על העזרה

mishax1 בקרוב נוכל לשחק יחד BF3

:D

פורסם

6950\560TI יהיו אוברקיל לרזולוציה הנ"ל, אם אין כוונה להחליף מסך אל תיקח משהו מעבר ל 6870 וכמובן להחליף ספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים