עבור לתוכן

מישהו יכול לעשות לי סדר בעניינים

Featured Replies

פורסם

כתוב לי ב AIDA32 שיש לי סוג זיכרון : ddr sdram

חשבתי שsdram זה חידוש של rdram

אבל שזה בכלל לא קשור לDDR וSDR

1. האם SDR=SDRAM ??

2. האם RDR=RDRAM ??

3. מה אומרים המושגים האלה ???

4. כמה בדיוק משפיעה מהירות הזיכרון על המערכת, ועל משחקים ? ולמה ההפרש הכספי בין מהירויות זיכרון נמוך ????

5. הבנתי את עקרון פעולתו של dual ddr אבל במה זה מועיל, האם יש לי עוד סיבה (חוץ מ-dualddr) לקנות 2 256 ולא 1 512, והאם יש בכלל יתרונות ל 1 512

6. זאת השאלה שתהיה בטח הכי פשוטה למי שקצת מבין: מבנה הDIMM - מה זה "בנק" ; האם row זה חייב להיות צד שלם או רווח בין הגוקים אומר שורה חדשה, double-sided נותן לי משהו ??

דוגמא לשאלה 6 : יש לי מודול זיכרון חד-צדדי 128 mb עם 8 גוקים רצופים (בלי רווח) בצד אחד, אבל כתוב לי בaida32 :

4 banks ו 2 rows אני לא מבין....

תודה לעונים...

פורסם

DDR SDRAM זה השם המלא של זכרון DDR

1. כן

2. כן

3. הם מציינים את סוג הזכרון, ואת דרך פעולתו (אני לא זוכר את הראשי תיבות עכשיו)

4. מהירות הזכרון לא משפיעה דיי הרבה על המשחקים, AMD 2500 בארטון בעל 333FSB עובד מעולה בכל משחק, ביחד עם מספיק זכרון DDR PC 2700+, אם יש לך את שני אלה +/- ויש משהו שמגביל אותך, אז זה לא המעבד (+זכרונות) רוב הסיכויים שזה הכרטיס מסך שמגביל

5. חוץ מDualDDR אני לא מכיר שום סיבה לרכוש שתי סטיקים

6. לא הבנתי :P תנסח מחדש

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. אני אנסח אחרת..

אני רוצה לבדוק תאימות בין מבנה וגודל של זיכרון ללוח אם... לא לבדוק שהחברה מתאימה והסוג וכל זה (את זה אני יודע)...

הלוח אם מגביל דברים כמו עד כמות מסוימת של MB לבנק ובנקים לשורה, ובנקים לסלוט, ןMB לסלוט.. וכל מיני כאלה שאני לא מבין בדיוק איך לקרוא ולראות אם יש בכרטיס זיכרון שלי או לא..

בקיצור : צירפתי תמונה מהמדריך של הלוח אם, וכתובים בו ההגבלות (במה הוא תומך), אני צריך להבין אותם, ולראות אם אני יכול להכניס את הכרטיס pc2100 512 MB ddr החדש שלי, לסלוט, מבחינת מה שכתוב שם..

פורסם

אל תתפוס אותי במילה אבל לפי מה שאני רואה כאן הלוח יכול לקלוט את כל הסוגים הנפוצים של DDR.

בעמוד הכי שמאלית הוא לא מציין את ה512 כי אי אפשר לשים 32 צ'יפים של 4 מגה על PCB אחד ;D

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי..

ומה זה PCB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים