פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים שלום,אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו ועבודה עם תוכנות כמו אוויד וכל adobe.. איזה כרטיס מסך נדרש כדי להתמודד עם התוכנות האלו? איזה זיכרון של הכרטיס צריך? אשמח אם מי שיעזור שיסביר לי קצת וירחיב את ידיעותיי בנושא כרטיסי המסך כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה רבה.
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים שלום!בוא נעבור על הפרטים החשובים.אייזה ספק כוח יש לך ?אייזה לוח אם ?ועד אייזה תקציב תהיה מוכן לשלם עליו?
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים מחבר כרגע אני עדיין מברר איזה מחשב אני צריך, ככה ששום דבר לא נקבע וזה בבירורים ראשוניים.. אני רוצה להשקיע בערך אלף ומשהו על הכרטיס.. אני צריך להשקיע יותר? ואולי תעזור לי וע"פ הכרטיס תגיד לי איזה ספק ולוח אם אני אצטרך.. תודה.
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים יש את הפתרון הזה gtx560Tihttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3357אבל אנחנו צריכים לדעת מה התקציב שלך שנוכל להיות יותר ספציפיים בבחירה!
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים תיפתח ת'רד בפורום מפרטים ושם תפרט את מה שאתה צריך(אל תישכח לענות על השאלון).
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים מחבר אני מעדיף לקבל כמה המלצות בלי קשר למפרט. איזה כרטיסי מסך עד 1000 ש"ח (אולי טיפה יותר אם צריך..) מומלצים במחיר הזה? כרטיס של NVIDIA, שתהיה אפשרות לשני מסכים, ושיתמודד יפה עם התוכנות AVID PHOTOSHOP AFTER EFFECTS FINAL CUT ועוד כמה.. תודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.