עבור לתוכן

מפרט לתכנות | עזרה

Featured Replies

פורסם

אני צריך מחשב לתכנות וקיבלתי את המפרט הזה:

לוח: intel andrews lake b65

מעבד: intel i7 2600k

זיכרון: 4gtb*2 ddr3 1333

דיסק קשיח: seagate 1TB sata 3

מארז: antec df 85

ספק: antec 750w

צורב: של סמסונג SATA

במחיר של 4640 שח (לא כולל כרטיס מסך)

שאלה : האם המפרט טוב בשביל כותב תוכנות, והאם המחיר הוגן?

נ.ב התקציב הכללי נא בין 5000 ל6000

פורסם

המפרט כמובן מספיק טוב לכותב תוכנות (רוב התוכנות שאני מכיר...), אך מוגזם ומנופח מדי בשביל לסחוט ממך כמה ג'ובות.

בלי קשר כרגע לכמה הוא חזק או לא בשביל תכנות, בחירת החלקים פה תמוהה בלשון המעטה.

אם השימושים היחידים שלך במחשב הם תכנות אז בסבירות של 99% אתה יכול להסתפק במשהו הרבה יותר זול בלי לאבד אפילו טיפה בביצועים.

אבל כדי לדעת בוודאות תפרט קצת על איזה תוכנות והאמת היא שעדיף שתמלא את השאלון בסטיקי.

פורסם
  • מחבר

ץודה על התגובה,

אני אפרט לך , את המעבד ואת המארז אני בחרתי מכיוון שבהם רציתי וידעתי שמחירם גבוה.

השאלה שלי האם במחיר שנתנו לי לא יותר טוב שהחליף את לוח האם ואת הזיכרון (מחירם היחסי בתוך המחיר הכולל גבוה לדעתי )

פורסם

אתה מתעקש לא לענות על השאלון בסטיקי וחבל כי זה יכול מאוד לעזור אבל אני אנסה לכוון אותך קצת.

קודם כל, אם אתה נעול דווקא על המעבד הספציפי והמארז הספציפי האלה, אתה לא תוכל להוזיל את המפרט משמעותית, אבל עדיין יש כאן כמה בחירות תמוהות.

לדוגמא, לפי המעבד שבחרת נראה שאתה מתכנן OC, אז למה בחרת דווקא לוח אם כזה ולא משהו עם צ'יפסט Z68?

למה לקחת ספק של 750W כשאפילו אין לך כרטיס מסך יעודי במערכת? אפילו בהגזמה ולאחר OC לא צריך כאן יותר מ-500W.

בקיצור, יש כאן בזבוז משווע שעיקרו הבחירה במארז מאוד יקר (אבל זה עניין של העדפה אישית אז ניחא) ובחירה במעבד שלא ברור מדבריך למה מלכתחילה אתה רוצה דווקא אותו. עד שלא תענה על השאלון בסטיקי (הדיון הראשון כאן בפורום) אי אפשר לכוון אותך יותר מדי לקבלת החלטות הגיוניות ומושכלות.

פורסם

בהמשך לדבריו הנכונים של Dubliner

- המפרט הנ"ל לא ייצרוך אפילו 200W בשיא העומס

- התוכנות איתן אתה עובד מנצלות HT?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים