פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים יש לי כ. רשת אלחוטי (מחשב נייח) ואני גם מחובר באופן חוטי לראוטר.אני מעדיף להשתמש בחיבור החוטי, מן הסתם, אבל המחשב לא מזהה את החיבור הישיר לראוטר.שמעתי ממישהו שזה כנראה בגלל שיש לי כ. רשת אלחוטי, ואם אנתק אותו אז החיבור החוטי יעבוד.יש בסיס לטענה הזו? אני לא כ"כ יודע מה לעשות... windows 7 אמור לזהות את החיבור באופן מיידי, לא?
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים היי ezb2co,אכן כן, כאשר מחוברים לראוטר בכבל והאלחוטי פעיל לא ניתן לגלוש.במקרה זה, יש להיכנס ללוח הבקרה > מרכז הרשת והשיתוף > שנה הגדרות מתאם > לחיצה ימנית על WIRELESS NETWORK CONNECTIONS > הפוך ללא זמין / בטל.ליאור
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים חייב להיות פיתרון יותר אלגנטי מזה.נסה את הפיתרון שהועלה כאן:http://www.ezlan.net/metrics.html
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים מחבר ניסיתי את שתי האופציות, המחשב פשוט לא מזהה את החיבור החוטי... כבל הרשת אמור להיות מוצלב או לא? הטכנאי השאיר לי כבל לא מוצלב, למרות שגם מוצלב ניסיתי. ב- network connections יש לי רק את ההתקשרות האלחוטית.
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים מחבר נשמע קצת מוזר.התקנת את הדרייבר של הכרטיס רשת המובנה?המחשב חדש, לא קיבלתי איתו דיסק כזה.קיימים דרייברים ללוחות אם?..
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים אני מצליח להתחבר חוטית גם עם כרטיס רשת אלחוטי.המחשב חדש ולכן סביר שלא התקנת דרייברים מתאימים. תוריד ותתקין אותם מהאתר של יצרנית לוח האם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.