עבור לתוכן

המלצה למקלדת אלחוטית ואיכותית למתכנת מחיר עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם כרגע אני עם המקלדת של הסט של לוג'יטק MX5500 ועם עכבר G700 המקלדת כבר ישנה והגיע הזמן להחליפה

היא לא היהתה שיא הנוחות אבל נקנתה לפני שהייתי צריך מקלדת לשימוש יומי, אני מחפש מקלדת שתהיה כמה שיותר נוחה ואלחוטית.

אפשר להציע דגמים מחול שאין בארץ.

פורסם

אני ממליצה לך לשקול מקלדת מכנית. זה בהחלט משפר את חווית ההקלדה ומעולה להקלדה מרובה.

למידע נוסף על מקלדות מכניות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511600.0

מקלדות מכניות בד"כ אינן אלחוטיות אבל מצאתי מקלדת מכנית אלחוטית באמזון:

http://www.amazon.com/XArmor-U9W-wireless-mechanical-keyboard/dp/B004S862FW

פורסם
  • מחבר

קראתי קצת, לא מבין מה כל הרעש סביב המקלדות המכניות, אני עם מקלדת של MX5000 לא יודע אם מכנית או לא למרות שזה מרגיש מכני אבל לומר שהיא עילוי אני בספק, זה שזה יותר עמיד בזה אני בטוח המקלדת איתי כבר כמה שנים ושתתה לפחות 4 כוסות קפה וקולה ועדיין ספץ, אבל אני רוצה מקלדת שהיא יותר נוחה להקלדות, לא ממש משנה לי להחליף כל שנה או משהו.

אשמח לעוד תגובות.

פורסם

אני עם מקלדת של MX5000 לא יודע אם מכנית או לא

עד כמה שאני יודע היא לא. אני אפילו די בטוח בזה כאשרהדבר שאני יותר לא בטוח לגביו אם היא ממברנת גומי (סביר יותר להניח) או מבוססת Scissor switch.

קראתי קצת, לא מבין מה כל הרעש סביב המקלדות המכניות,

אין שום רעש. מדובר במנגנון שונה מזה של מקלדות ממברנת הגומי שהן הנפוצות ביותר בשוק. יש אנשים שאוהבים יותר את ההקלדה על מנגנון מכני ולכן מעדייפים מקלדות שכאלה ויש כאלה שמסתפקים גם במקלדות הכי נחותות שיש (אלה שעולות 30-50 ש"ח והמקשים שם בקושי מרגישים תקינים גם כשהן חדשות) ולא מבינים מה צריכים יותר מזה. אז כך שזה עניין שהוא לגמרי אישי וסובייקטיבי. מצד שני, עד שלא התנסית במשהו אל תפסול אותו על הסף.

אבל אני רוצה מקלדת שהיא יותר נוחה להקלדות

תנסה להגדיר קצת יותר טוב איך אתה מגדיר נוחות כשזה מגיע למקלדות. הדרישה שציינת היא בערך הכי סובייקטיבית שיש ולכן די בלתי אפשרי לענות עליה כי מה שנוח לאחד לא בטוח יהיה נוח באותה מידה לאחר. אבל אם תפרט קצת יותר על ההגדרה שלך ל"נוחות" אולי יהיה ניתן לפחות להכווין אותך למשהו.

יחד עם זאת, קח בחשבון שכל עוד אתה נשאר במנגנון ממברנת גומי, אז רוב המקלדות הממותגות הזמינות יספקו לך חוויית הקלדה דומה פחות או יותר כשההבדלים העיקריים ביניהן הם במבנה (לפעמים המבנה תורם או פוגע בנוחות עבור משתמש מסוים, או בכלל) וגימיקים השונים (כפתורי מקרו, תאורה וכדומה).

המקלדות מסדרה K של Logitech מבוססות על Scissor switch (מנגנון כמו שיש במקלדות של מחשבים נידיים) שיש כאלה שאוהבים אותו יותר ממברנת גומי והוא לא יקר כמו מנגנון מכני. בסדרה הזאת יש לדעתי גם דגמים אלחוטיים אז אולי תנסה אחת מהן אם אתה מחפש שינוי ומניסיונך מקלדת של מחשב נייד היא לא משהו שאתה סובל ממנו.

פורסם
  • מחבר

במקלדת שלי לפעמים יש תקיעה של הכפתורים זה פגם בבנייה של הדגם הזה, מעבר לזה היא דיי סבבה

ושוב אני מחפש משהו איכותי שיהיה נוח להקליד ואיכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים