פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים אני לא מבין איך דווקא במחשב שלי המשחק שלו חיכיתי כלכך לא עובד ואצל כל החברים שלי זה כןאח"כ קלטתי שיש לי כרטיס בעייתי שבד"כ צריך פאטצ'ים למשחכים כמו אנריל וניראה לי שגם לזה צריך...אם יש למישהו איזה פאטץ' או טיפ איך להפעיל את המשחק הזה אני יודה לו מאד!!
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר זה לא שזה לא עובדכאילו זה עולה אבל אז פתאום אחרי הוידאו של הבחור הזה שאומר לנסוע בזהירותרואים שתי שניות ואז זה יוצר ליאז יש לי הרגשה שזה קשור לכרטיס מסך
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים אין קשר לכרטיס עצמו.תבדוק אולי אתה צריך להוריד עדכונים לWINDOWS או שהמערכת נפגמה...
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר עשיתי עדכונים של ווינדוס וגם מהאתר ATIאה עוד פיסת אינפורמציהזה פרוץיעני שני דיסקיםעם קובץ החלפה
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר תודה לכולם בכל אופן!!! אני ינסה להוריד את הדמו ולראות אם זה עובד פשוט אין כסף לקנות תמשחק
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אין לדון בפורום זה על תוכנות פיראטיות, מומלץ לקרוא את חוקי הפורום לפני שמתחילים להשתמש בו.
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר התקנתי את הדמו של ניד פור ספיד וזה עדיין לא פעלוהכוונה שזה הראה שזה טועןוכאשר זה היה אמור לעלות זה תקע לי את המחשבהעכבל לא זזולא נתן לי אפשרות אפילו לעשותCtrl + Alt + Delלמישהו יש מושג מה הקטע?
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר התקנתי את הדמו של ניד פור ספיד וזה עדיין לא פעלוהכוונה שזה הראה שזה טועןוכאשר זה היה אמור לעלות זה תקע לי את המחשבהעכבל לא זזולא נתן לי אפשרות אפילו לעשותCtrl + Alt + Delלמישהו יש מושג מה הקטע?
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים קודם כל את תקפיץ הודעותהבעיה כולה להיות או בדריברים או בווינדוסתנסה לפרמט
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים כנראה באמת שצריך לפרמט , אם עידכנת את כל הדרייברים של הוינדוס והכרטיס מסךאז כנראה יש משהו פגום במערכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.