עבור לתוכן

שאלה לגבי GTS 450

Featured Replies

פורסם

חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450

כרגע יש לי HD4350

מעבד E5800

לוח foxconn g4imxe DDR3

רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא

שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5

תודה

פורסם

1. מיותר לפתוח דיון כפול כמו שעשית. יש כפתור "עריכה" למאפשר לשנות כל פרט בהודעות שלך, לרבות הכותרת.

2. אין שום קשר בין סוג הזכרון בכרטיס המסך לסוג הזכרון במערכת. לצורך העניין, נכון להיום זכרונות מערכת מסוג DDR5 כלל אינם קיימים, וזה ממש לא מפריע לכרטיסי מסך עם DDR5 לעבוד עם כל לוח אם עם PCIE.

3. חשוב לדעת לאילו מטרות אתה רוצה לשדרג. ייתכן שהכרטיס מיותר וגם כרטיס זול יותר יעשה את העבודה, וייתכן שהוא דווקא לא יספיק (אם כי במקרים אלה כנראה שגם המעבד לא).

4. כשאתה שואל "איך הוא", חשוב לדעת על איזה מחיר רכישה אתה מדבר. אם מצאת אותו ב300 שקל (אני מקצין בכוונה), הוא אחלה. אם אתה שוקל לקנות אותו ב700, הוא זבל.

5. חשוב גם לדעת איזה ספק כוח מותקן במחשב שלך, ולא, תשובות מסוג "500W" לא יעזרו כאן. הנתון החשוב הוא הזרם במסילת ה12V+ (שים לב שיכולות להיות מספר כאלה, ואז מה שחשוב הוא הנתון המשולב), וניתן למצוא נתון זה על המדבקה שעל הספק או באתר היצרן.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את התשובה

אני מדבר על הלוח אם על הקופסא שלו רשום שהוא תומך בDDR3

לכן השאלה היא האם אני יכול להתקין עליו כרטיס מסך DDR5

אני יוכול להסיג אותו ב450 ש"ח ב=חנות מקבילה לחנות שאני קונה בה אבל בחנות שלי הםאומרים שלא יתנו אחריות על המחשב אם אתקין כרטיס במקום אחר במקרה שישרף הלוח או המעבד או תקלות דומות בקיצור הם אמרו לא לעשות את זה

הציעו HD 5770 אצלהם בקצת פחות מ700 ש"ח ואמרו שזה כרטיס מצוין מה דעתך

הסיבה שאני רוצה לשדרג בעיקר לGAMING כרגע אני משחק

call of duty

crysis

neeed for speed

ברזולוציה נמוכה והייתי רוצה שזה יהיה קצת יותר מהיר

לגבי ספק הספק שלי הוא גנרי פשוט 500W

הציעו לי ספק HUNTKEY LW6550 HG

תודה רבה

פורסם

אוקיי, עכשיו שפירטת יותר, אפשר להמשיך.

1. יש זכרונות מערכת - הרכיבים הנפרדים הללו שאתה מכניס ללוח האם, ובאים בסטיקים של 1GB, 2GB, 4GB וכולי. אלה קיימים היום בשוק בעיקר מסוג DDR3, וכשמדובר בתמיכת לוח אם בזכרונות הכוונה לזכרונות האלה בלבד. לכרטיס המסך זכרונות משלו, אך אין להם שום קשר ללוח האם ולסוג הזכרונות הנתמכים על ידו. בקיצור, כן, כרטיס מסך עם זכרונות DDR5 לא יצור בעיית תאימות עם לוח אם תומך DDR3 "בלבד".

2. במחיר הזה אכן מדובר בכרטיס נחמד (הGTS450).

3. אם אתה משדרג את המחשב לצרכי גיימינג, קח בחשבון שיהיו משחקים שיסבלו מהמעבד החלש יחסית. SKYRIM, למשל, מטיל חלק ניכר ממלאכת ההצללה על המעבד.

4. לא הייתי ממליץ להתקין כרטיס מסך חזק יחסית כמו הGTS450 על 500W ג'נרי, אבל כדאי שתדע שגם HUNTKEY אינם בדיוק איכותיים. הנה וידאו של ניסוי בספק דומה מאוד מאותה החברה שנשרף לאחר 50 שניות בעמיסה מירבית:

5. העמדה של המוכרים בחנות שלך גובלת בפלילים. נכון, אם תשנה חלקים במחשב, אין הם מחוייבים לספק אחריות למחשב בשלמותו כיחידה אחת - אבל אחריות לכל חלק בנפרד הם חייבים גם חייבים, מכוח החוק להגנת הצרכן. אם מתרחשת תקלה בלוח האם או המעבד, אין הם יכולים לטעון שהם לא מחוייבים להחליפם אלא אם יש להם ראיות שרכיבים שלא היו במחשב בעת מכירתו על ידם או אופן התקנתם הם אלו שגרמו לתקלה. התנייתם את האחריות על החלקים שהם מכרו לך בכך שתמשיך לרכוש רק אצלם מנוגדת לחוק. אגב, גם להציע HD5770 ב700 שקל זו בדיחה עצובה, כאשר יש HD6770 בכ580 שקל.

פורסם

אני כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אז מה אני עושה בעצם

1. אם ואז לאיזה כרטיס לשדרג 500-600 ש"ח תקציב לכרטיס

2.איזה ספק היית ממליץ?

אולי בכלל לעבור לחנות אחרת גם ככה הלוח והמעבד שלי לא שוים יותר מ600 ש"ח יחד.

אכן דיברתי עם החנות והם אומרים שזה מה יש ! רק שתבין הם חיפשו לי כרטיס DDR3 GTS450 זה מראה את רמת ההבנה שלהם במחשבים וחוץ מזה אני אילתי זה אמור לעלות פה קצת פחות

תודב על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים