עבור לתוכן

עזרה מפרט ב 7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?7000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא זקוק לציוד הקיפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא זקוק לצורב,יש לי דיסק קשיח 2 טרה

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 בזמן מנוחה,בזמן מאמץ שיהיה סביר המחשב נמצא בחדר שינה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?כבד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך בתוכנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.KSP או IQPC

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

• בניתי לי מפרט בקשר לכרטיס מסך אני מחכה לסדרה hd7900 מקווה שעוד כחודש יהיו בחנויות אני אשכול על פי מחירים יכול ליהיות שהעדיף CF 6950 לא יודע עדין מה עדיף
  • חשבתי לכלול גם קירור מים שאני אזמין מחול מעדיף לקנות קיט
  • הרדדיסק-יש לי הרדדיסק של 2 טרה לכן אני מעדיף להעביר אותו מהמחשב הישן ולקנות SSD 128
  • לא סגור לגבי ספק ומארז,אני רוצה מארז מאוורר עם פילטרים לאבק חשוב שקט חשבתי על HAF-932 או P183 אבל בכלל לא סגור לגבי זה צריך שיהיה גם מקום לCF אם יהיה.אולי לקחת מארז זול יותר(בערך 550 ש"ח) ולהשקיע בקירור מים בהפרש.
  • כדאי להחליף את הקירור למעבד לH100? או לקירור מים אחר בטווח מחירים של 700 שקל (אפשר גם מחול 700 עם משלוח)מה לגבי XSPC Rasa 750 RS360 WaterCooling Kit אם אני מזמין מחול זה 780 שקל עם משלוח.(ואם יבדקו את זה אז עוד 16% מע"מ).

מעבד:

INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1047

לוח אם:

ASROCK Z68 PRO3-M - זמין במלאי ₪600

זיכרון:

KINGSTON HYPER-X 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪278

כרטיס מסך:

כרטיס מסך בערך 2200 שקל-מתלבט אם כדאי CF 6950 אני יודע שזה יהיה קצת לא שקט במאמץ,או להמתין לכרטיס מהסדרה החדשה 7900 תלוי במחירים.

מארז:

ANTEC P183 V3 FRONT USB 3.0 w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪774-לא סגור לגבי המארז אולי משהו יותר זול

ספק כוח:

SEASONIC M12II 750W (80 PLUS BRONZE) - MODULAR ₪674-תלוי בכרטיס מסך אולי אקח את ה620W ואז זה 477

קרור למעבד:

SCYTHE MUGEN III ₪230

דיסק קשיח:

CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 128GB - זמין במלאי₪1065

מחיר סופי כולל מע"מ:₪6868

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניהתודה רבה

פורסם

אם הרכישה תתבצע עוד חודש העץ חסר תכלית

פורסם
  • מחבר

לא עוד חודש,

אני מחכה שיחריזו על הסדרה HD7000 אני רוצה לראות אם המחירים ישתנו קצת ומה יהיה הביצועים

חוץ מזה אני צריך בשביל לתכנן את התקציב

אני רוצה לקנות קירור מים אבל אני לא רוצה ממש לחרוג מהתקציב

חשבתי אולי את חלק מהחלקים להזמין בחול יש המלצות?

אם אני אזמין את הRS240 או זכרונות מחול מה הסיכוי שיתפסו אותם במכ"ס ויחייבו אותי לשלם מע"מ?

פורסם

בקשר לקירור מים לא הייתי מציע לך , לדעתי עדיף לקחת את הקירור אוויר Noctua NH-D14 , שעולה פחות מרוב קירורי המים שקיימים היום וגם מתחרה צמוד איתם , קירור אוויר מצויין , עושה את העבודה שלו מעל ומעבר , זול יותר (יחסית למים) , פחות מסובך ומה שהכי חשוב שהוא שקט להפליא וזה שיש עליו 2 מאווררים , אז עדיף תבדוק האם באמת כדאי לך לקנות קירור מים

פורסם
  • מחבר

טוב נראה לי אני אפרוש מהקירור מים גם בגלל המחיר וגם ההזמנה מחו"ל .איזה מארז עדיף אם מורידים את הקירור מים אז אני יכול לעלות קצת ברמת המארז חשוב שיהיה שקט וקריר .לא אוהב דלתות

חשבתי על הHAF X או ה932

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים