פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים שלום...בעיה מוזרה, כאשר אני משחק עם סרגל הזמן של מדיה פלייר קלסיק כדי להתקדם למקומות מסויימים בסרט המחשב פשוט מחשיך את המסך וכאילו נכנס למצב שינה ללא אפשרות להעיר אותו אלא כיבוי ו דלקה מחדש. המחשב ללא אוברקלוק, טמפ תקינות. יש לציין שהדיסק קשיח כנראה גוסס כי מדי פעם הוא כאילו קופא משמיע תיק חזק ומשתחרר. מאיפה להתחיל לבדוק?תודה
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים יש לך MEDIA PLAYER CLASSIC או MEDIA PLAYER CLASSIC HOME CINEMA?תתקין תוכנה אחרת לצפיה בקבצי HD כמו למשל BSPLAYER, MPC-HC, SPLASH ותבדוק האם הבעיה משתחזרת גם עם תוכנות אחרות.מה מפרט המחשב שלך? כרטיס מסך, מעבד, זכרון?כשאתה מנגן סרט HD אתה משתמש בפענוח חומרה?
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים מחבר המפרט מופיע בצד. זה קרה גם בשימוש בתוכנה boxee. אני משתמש בנגן mPc-hcוכן יש פיענוח חומרה. מופיע בנגן בחלקו התחתון dxva
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים אם הדיסק עושה רעשים יש סיכוי לא רע שהוא קשור לזה, תנסה להריץ ממקור חיצוני.
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים הדרייברים של כרטיס המסך שלך עדכניים? - AMD הוסיפה תיקונים לכל מיני בעיות בצפיה בסרטים באחד מהדרייברים האחרונים שיצאו.
פורסם 2011 בדצמבר 2313 שנים מחבר אני עם 11.11היום זה קרה שוב, הפעם כשהסרט היה על הדיסק קשיח החדש, שלא עושה רעשים..
פורסם 2011 בדצמבר 2313 שנים תעבור לSPLASH PRO ותראה אם זה עדיין קורה.לSPLASH PRO יש קודקים מיוחדים משלה, והיא יודעת לעשות שימוש בכל הליבות במחשב כולל הגראפיות(מצריך סימון בהגדרות).אם זה עדיין קורה כדאי לעשות בדיקות מאמץ ויציבות ולבדוק טמפרטורות.
פורסם 2011 בדצמבר 2313 שנים מחבר אני אנסה את הSPLASH PRO.עשיתי בדיקת מאמץ ל12 שעות והיא תקינה והטמפ' נמוכות,אין OC וביטלתי את הפתיחה של הליבה ה4 מלפני הרבה זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.