פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים לבקשת yz101 t שיניתי את הפוסט:1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 למחשב בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך בדברים לא נחוצים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בגרפיקה טובה לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מקלדת,עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני צריך רק המלצה לדגמים נפוצים (בלי קשר לתקציב)4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אם אפשר שיהיה שקט במצב המתנה6. האם מתוכנן אוברקלוק(OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל win 7 והרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp בירושלים9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לאחוץ מזה יש לי הצאה מחנות שנוח לי לעבוד איתם ( שׁ.מ.מ) שהציעו לי את זה:1. מערכת מחשב - (3YL)2. לוח אם - (INTEL Cold Lake ATX DH67CL (LGA 11553. מעבד Intel Core i5-2400 6M 3.1GHz LGA11554. מארז -Antec ONE-HUNDRED5. ספק כח 550W HUNTKEY6. זכרון 8GB - (2x4GB) DDR3 1333 MHzeagate Barracuda ST31000524AS 1TB 7200 RPM 32MB .78. כרטיס מסך - משולב בלוח האם9. כרטיס מסך Sapphire 6850 1GB GDDR5 DVI,HDMI,DP10. לא כולל מסך11. מקלדת - MICROSOFT WIRED DT-400 USB12. עכבר מיקרוסופט אופטי MS BASIC USB13. כרטיס קול משולב בלוח האם14. צורב LG GH22NS40 Dual Layer x22 SATA DVD15. כ.רשת משולב על הלוחמתואר בלוח האם לעיל16. סה"כ למערכת סעיף 1 עד סעיף זה)מחיר ליחידה3,700.00 שח17. מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64-bit-עברימחיר ליחידה430.00 שח18. מסך 16:9) Samsung 2333T WIDE LCD)מחיר ליחידה690.00 שח20. תנאים כלליים להצעה זוהספקה מהמלאי עד שבוע ימים. הובלת הציוד ע"י הלקוח.אחריות לחמרה 36 חודשים במעבדת ש.מ.מ. אין כל אחריות לתוכנות.טיפול מעבדה תוך 24 שעות.עבודות נוספות לפי בקשת הלקוח (קבצים,תוכנות,חומרה וכד') לפי 200ש"ח לשעה.המחירים אינם כוללים מע"מ.yz101 : לא כל כך משנה לי החריגה. הבעיה רק בספק? אם כן איזה ספק לבקש מהם? הבנתי שהמסך מומלץ האם זה נכון?אם בכללי יש מה לשפר אז אשמח לקבל מפרט טוב שזמין ב ksp ירושלים כי בש.מ.מ אין יותר מדי בחירה.אני מקווה שהפעם הייתי יותר ברור
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים מחבר הקפצה.. בבשקשה תעזרו לי. אני מפחד שהמפרטים שלהם לא טובים או לא משתלמים
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים קשה למדי להבין מזה משהו. המפרט הכתוב - ספק כוח לא מוצלח + חורג מהתקציב.השני (תמונה עליונה) לא מאוזן וחורג מהותית מהתקציב.האחרון, בחירות רעות.כנס לסטיקי של המדור, ענה על השאלות שבו וערוך בהתאם. כמו שזה כתוב לא ניתן להבין מה זה צריך להיות כולל ומה לא ובאיזה תקציב.
פורסם 2012 בינואר 613 שנים מחבר שוב מקפיץ. יש יותר מ 200 צפיות ולאף אחד אין רעיונות? אולי אני פשוט ילך על אחד מהמפרטים שהציעו לי בחנויות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.