עבור לתוכן

האם יש כזה דבר רמקולים ללא חוטים?

Featured Replies

פורסם

אשמח לדעת ולשמוע מנסיונם של אחרים ;D

פורסם

אני יודע שיש ...

אבל לא מכיר חברות...

אני יודע שיש לסוני אבל לא יודע אם זה למחשב

ועוד משהו הם מאוד מאוד יקרים

פורסם

סבירות גבוהה שיש משהו עם בלו טות', אבל רק עכשיו אישרו את זה, אז יש זמן עד שזה יגיע, ושזה יגיע... רק לעשירים....

פורסם

נכנסתי לגוגל וכתבתי WIRELESS SPEAKERS... ותנחש מה קיבלתי?! מידע!

באמת לא קשה לחפש בגוגל חברה... זה הרבה יותר מהיר מאשר לרשום הודעה בפורום

פורסם

כמובן שכל רמקול צריך להתחבר לחשמל בנפרד

זה טוב רק אם אתה מכין מראש שקע צמוד לכל רמקול, אחרת אתה צריך להתחיל להעביר כבלי חשמל וזה מאבד לגמרי את היעילות של זה

פורסם

עוד משהו

רוב הסיכויים שב 900MHZ איכות הסאונד תיפול בהרבה מרמקול חוטי (הפרעות סביבה או סתם האופי של השידור)

פורסם

אצלנו פשוט כשבנינו את הבית תיכננו איפה יהיו הרמקולים והעברנו דרך הקירות כבלים, הכנה לרמקולים.

ממש מומלץ למי שיש את האפשרות... נקי ואסטתי.

פורסם
  • מחבר

ישנן המלצות כיצד להעביר את החוטים ככה שכמה שאפשר שלא יבלטו ויכערו?

מה עושים לדוגמא עם הרמקולים של קריאטיב, האינספייר 4.1, החוטים שלהם הרי שחורים...(חוטים שחורים על רקע קיר לבן)?

פורסם

תגידו יש דבר כזה אוזניה\אוזניות שמחובר אליהן מיקרופון וזה אלחוטי? כאילו לא כמו בטלויזיה שיש להם את הכופסא המגעילה הזו בגב.. רק אוזניה שמחובר אליה מיקרופון ושניהם אלחוטיים .. ושמתחברים למחשב... זה החלום שלי.. [טוב נסחפתי חחח אני לא משחק במחשב אבל זה נחמד! אני מוכן לשלם אפילו 300 שקל רק לאוזניה + מיקרופון...] יש דבר כזה?

פורסם

בטח שיש.

אני אולי לא מכיר חברות או משהו אבל אני בטוח במאה אחוז שיש

פורסם

בטח שיש.

אני אולי לא מכיר חברות או משהו אבל אני בטוח במאה אחוז שיש

בארץ יש??????????????????????????????????????????? :o

פורסם

ברור שבארץ יש אני בטוח במיליון אחוז!

אני גם ראיתי באיזה חנות אבל אני לא ממש זוכר

(מה כל כך מיוחד?!?)

פורסם

ברור שבארץ יש אני בטוח במיליון אחוז!

אני גם ראיתי באיזה חנות אבל אני לא ממש זוכר

(מה כל כך מיוחד?!?)

שלא צריך להסחב עם האוזניות... ושיש אוזניה שאפשר לחבר למחשב וללכת לישון איזה ולא להסתבך בלילה עם החוטים....

אה ראיתי שלסלקום יש עכשיו משהו ... אבל אין משהו שהוא בשתי האוזניים? ואם אין אז האוזניה של סלקום גם למחשב?

ואני יודע שיש בארץ אבל האוזניות מגיעות עם קופסא מגעילה שצריך לסחוב או שאוזניות כאלה ע-נ-ק-י-ו-ת ומכוערות ..

בבקשה שמישהו ימצא לי אוזניות אני אעשה הכול! ה-כ-ו-ל

פורסם

ישנן המלצות כיצד להעביר את החוטים ככה שכמה שאפשר שלא יבלטו ויכערו?

מה עושים לדוגמא עם הרמקולים של קריאטיב, האינספייר 4.1, החוטים שלהם הרי שחורים...(חוטים שחורים על רקע קיר לבן)?

-תחליף לחוטים לבנים.

-תדביק עם דבק חם את החוטים על הקיר למעלה בקצה הזוית.

לנושא התראד: אני יודע שיש רמקולים אלחוטיים בארץ , העיקרון בהם הוא: משדר אותות לרמקולים, רמקולים אלחוטיים המונעים ע"י סוללות לכל רמקול. עולה בערך כ200-300 ש"ח.

פורסם

האוזניה של סלקום היא לאוזן אחת (ממתי שומעים בפלאפון בסטריאו?!) והיא מותאמת אך ורק לפלאפונים שהיא מוכרת או לדגמים מקבילים של חברות אחרות. לא סביר שזה יעבוד על מחשב אבל זה לא משהו שיצא לי לבדוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים