עבור לתוכן

כרטיסי מסך ב dell vostro 3350

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

רכשנו את המחשב , המחשב מגיע עם כרטיס מסך radeon hd 6630 .

כאשר אני נכנס ל device manager מופיעים לי 2 כרטיסים , ה radeon וגם intel HD ,אני מניח שהאינטל זה הכרטיס המובנה?

איך אני יודע באיזה כרטיס המחשב משתמש בפועל?

נ.ב

ניסיתי לבטל את הכרטיס המובנה והרזולוציה של המסך פשוט ירדה ...

אשמח לקצת הסבר איך זה בדיוק עובד ומה עליי לעשות?

פורסם

קודם כל, תוודא שיש לך את הביוס החדש ביותר מותקן, אם לא, תוריד את הביוס החדש מהאתר של DELL ותעדכן. בביוס הישן היתה בעיה שהוא לא ידע לנצל את הכרטיס של ATI.

מהאתר של DELL תתקין ותעדכן גם את הדרייבר של כרטיס המסך.

אחרי שעדכנת ביוס תכנס ל CCC, או CATALYST CONTROL CENTER ושם יש לך אופציה לבחור או כרטיס מסך מובנה או הכרטיס של ATI.

פורסם

דבר נוסף, DELL כמו יצרנים אחרים נוטים שלא לעדכן דרייברים לעתים תכופות. באתר הזה תוכל למצוא דרייברים מעודכנים, ההתקנה כוללת דרייברים עדכניים לכרטיס מסך של ATI ודרייבר מעודכן לכרטיס מסך של INTEL.

אני התקנתי, עובד מצוין.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.

עשיתי כל מה שאמרת אבל בסופו של דבר עדיין אותה תוצאה...

פורסם

הדגם שמגיע עם ה-6630 הוא 3450, לא 3350.

פורסם
  • מחבר

הדגם שמגיע עם ה-6630 הוא 3450, לא 3350.

אני מצטער , טעיתי.

דגם הכרטיס הוא 6490M

פורסם

אהלן ROTMAN,

אז ככה, עדכנת את ה BIOS נכון? עדכנת את כרטיס המסך מהאתר של DELL או מהאתר שהבאתי אליו לינק נכון?

כשאתה פותח את הדרייבר של ATI, יש לך את האופציה הזו? במסך הזה אתה יכול להחליף בין שני הכרטיסים.

במידה והצלחת להחליף לכרטיס של ATI אתה צריך להכנס ל CONTROL PANEL, שם תראה את INTEL GRAPHICS, תשנה שם את הרזולוציה לכמה שאתה רוצה או במקרה שלך ל NATIVE RESOLUTION של המסך.

פורסם
  • מחבר

אהלן ROTMAN,

אז ככה, עדכנת את ה BIOS נכון? עדכנת את כרטיס המסך מהאתר של DELL או מהאתר שהבאתי אליו לינק נכון?

כשאתה פותח את הדרייבר של ATI, יש לך את האופציה הזו? במסך הזה אתה יכול להחליף בין שני הכרטיסים.

במידה והצלחת להחליף לכרטיס של ATI אתה צריך להכנס ל CONTROL PANEL, שם תראה את INTEL GRAPHICS, תשנה שם את הרזולוציה לכמה שאתה רוצה או במקרה שלך ל NATIVE RESOLUTION של המסך.

נכון מאד , עשיתי כל מה שהמלצת לי לעשות , עדכנתי ביוס לגרסא 07.

התקנתי את הדרייברים מהאתר שנתת לי פה אבל עדיין כשאני נכנס לאופציה של ה switchable graphics אין שם כלום ...

פורסם

תכנס ל BIOS ותבדוק שם באחת האופציות הגדרה כלשהי שקשורה לוידאו, אני לא יודע בדיוק איפה זה נמצא ב BIOS, זה משהו ששמעתי שאנשים נתקלו בו, תעבור שם על האופציות.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תכנס ל BIOS ותבדוק שם באחת האופציות הגדרה כלשהי שקשורה לוידאו, אני לא יודע בדיוק איפה זה נמצא ב BIOS, זה משהו ששמעתי שאנשים נתקלו בו, תעבור שם על האופציות.

מצטער על הדיליי... לא יצא לי לבדוק את זה עד עכשיו...

בדקתי ואין בביוס שום אופציה לשחק עם ההגדרות האלה.

בכלל , הביוס של המחשב מאד מאד דל בפונקציונאליות ובמה שאפשר לשנות בו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים