עבור לתוכן

נייד, Fujitsu Siemens Esprimo V6545-3 בן שנה, כמה שווה?

Featured Replies

פורסם

זה המפרט:

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28753

אני יודע שיש אנשים שלא ילכו ליד שניה, אבל אני מעוניין למכור אותו או לבצע עסקת טייד אין על חלקים למחשב נייח,

כמה הוא שווה כיום? תודה

פורסם

יש לי מחשב דומה בין שנתיים-שלוש ואני חושב שהוא לא שווה למכור במחיר שהייתי מסכים לשלם בשבילו יד שניה.

פורסם

לא ממש שווה למכור..

אם הוא מנגן סרטי HD בצורה טובה הייתי שם אותו בסלון בתור HTPC :) פתרון טוב ומאד קומפקטי.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות, בסלון יש לי מערכת HTPC שהשקעתי בה לא מעט זמן וכסף להרכבה, ואני מבסוט מכל רגע (רק שיעדכנו תBOXEE המעצבן).

יש לי נייד קטן נוסף, לנובו S12 אם שדרוג של זכרון ל 2GB, אני משתמש בו לפעמים לכל מיני צרכים, הנייד שאני רוצה למכור, היה כתחליף ל נייח,

כי הוא קומפקטי והכל..אבל זה כבר לא מספיק לי, אני רוצה מסך גדול יותר, ואין בסופו של דבר לא השתמשתי בו יותר משנה וחצי ולא בניידות שלו,

כך שהסוללה גם מחזיקה כמה שעות בלי בעיה, במידע וירצה נייד חזק יקנה, בינתיים אני חושב על להרכיב מערכת במארז mITX או mATX קוביה,

ולהציב הכל על השולחן, מסכים היום עולים גרושים, אבל מחשבים מעבדים מהערך די מהר ואני יודע את זה, לדגומה הHTPC מבוסס על H55,

וכיום בערך באותו מחיר אני בונה אותו דבר מבוסס H61. השקעתי בנייד הזה בזמנו 3800 וזה בהתחשב שזה הדגם הכי מתקדם בסדרת ESPRIMO V לזמנו, אז איזה מחיר הייתם מציעים לי אם הייתם קונים? אני מוכן להוסיף מדפסת HP משולבת שגם כך הן גם עולות גרושים כיום.

פורסם
  • מחבר

אין תגובות אנשים? אני מוכן להוסיף לזה מדפסת HP משולבת ו מעכרת 2.1 אם סאב של לוגיטק.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, אבל בכיית, כשה לכם להגיב? אני חייב למכור אותו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים