עבור לתוכן

מפרט מחשב לגיימינג עד 8000ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700ש"ח

2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, כבדים ועתירי גרפיקה (Skyrim, MW3, BF3 וכ"ו)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD או יותר

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח מכני (כבר יש), (אבל צריך כונן SSD של כ120GB)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ייתכן בהמשך

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או בהרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה מיוחדת

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). עדיפות למעבד I7 (אבל מוכן לקבל הסבר למה לא), מעדיף גם לוח X79 אבל לא קריטי, מארז עם חיבור ESATA וUSB3, רצוי 16GB זכרון, רצוי קירור-מים סגור (בסגנון אנטק או קורסיר), עדיפות לכ.מסך של NVIDIA

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, אני רוצה מערכת כמה-שיותר חזקה

במידה ויש עוד שאלות\הצעות\תיקונים - אשמח לשמוע. :smile1:

פורסם

לבסס את המערכת על X79 זה לא פרקטי ממספר טעמים:

1. גם בתקציב של 8000 ש"ח, כאשר המעבד + לוח + זיכרונות לבדם עולים לבדם כ4800 ש"ח, SSD של 120GB עולה כ1050 ש"ח, מה שכבר מנצל 5850 ש"ח מהתקציב.

2. קירורים לסוקט החדש עדיין לא ממש מופיעים יותר מדי במחירונים, ובהתאם גם קירורי מים לא.

3. דרישה לשקט של 8/10 תוך כדי ציפיה לגיימינג ברמה גבוהה ברזולוציות של FHD ומעלה, זו התנגשות בפני עצמה.

עקרונית, נשמע שאתה מכוון למערכת במחיר של כ11500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

לבסס את המערכת על X79 זה לא פרקטי ממספר טעמים:

1. גם בתקציב של 8000 ש"ח, כאשר המעבד + לוח + זיכרונות לבדם עולים לבדם כ4800 ש"ח, SSD של 120GB עולה כ1050 ש"ח, מה שכבר מנצל 5850 ש"ח מהתקציב.

2. קירורים לסוקט החדש עדיין לא ממש מופיעים יותר מדי במחירונים, ובהתאם גם קירורי מים לא.

3. דרישה לשקט של 8/10 תוך כדי ציפיה לגיימינג ברמה גבוהה ברזולוציות של FHD ומעלה, זו התנגשות בפני עצמה.

עקרונית, נשמע שאתה מכוון למערכת במחיר של כ11500 ש"ח.

אחלה בחלה דוד של גבר, בגלל זה כתבתי "מעדיף", היה נחמד אם בנוסף להעברת ביקורת שלא ממש עזרה לי - היית מוסיף גם מפרט יותר "הגיוני" לדעתך... :P

פורסם

"דוד של גבר" אין טעם לבנות מפרט כל עוד לא תגיב בצורה עניינית להערות של YZ

מה יורד? מה נשאר? התקציב השתנה?

פורסם
  • מחבר

"דוד של גבר" אין טעם לבנות מפרט כל עוד לא תגיב בצורה עניינית להערות של YZ

מה יורד? מה נשאר? התקציב השתנה?

התקציב כפי שצויין, כולל החריגה האפשרית.

שום דבר עליו רשמתי "עדיף" אינו חובה ולכן ציינתי זאת ולא אמרתי "חייב".

ציינתי שאני מעדיף I7 אבל מוכן לשמוע למה עדיף לי I5 וכיו"ב, ציינתי העדפות אבל אני מודע לזה שיש מגבלת מחיר.

אם זה לא מספיק ברור, אז הנה - הכי קל בעולם: מפרט לגיימינג ב8000 ש"ח (ניתן לחרוג עד 700 ש"ח מהתקציב)

:s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים