עבור לתוכן

קניית מחשב נייד ראשון בחו"ל (תקציב יכול להגיע ל 1500$ )

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט , אופיס , תכנות אולי קצת אוטוקאד וכדומה , משחקים (BF 3 ) , בגדול אני רוצה שהמחשב יחזיק לי לתקופה ארוכה .

* גודל המסך? לא יותר מ 16" (רצוי בסביבות ה15)

* משקל רצוי? כמה שיותר קל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

וכו) HDMI , ESATA , USB

* בלוטות? אין לי צורך מיוחד

* גודל מינימלי של

? 500GB יותר חשוב שיהיה 7200 סל"ד

* כונן CD/DVD? צורב? אין צורך מיוחד אם יש אפשרות לקבל כחלק מובנה מהלפטופ אז אין לי התנגדות מיוחדת .

* כונן Bluray? אין צורך מיוחד

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מאחר והמחשב נקנה בחו"ל אני לא יודע אם ייתנו לי אחריות בארץ ( אם למישהו יש מה להרחיב בנושא הוא מוזמן בברכה )

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל העיקר שיהיה מחברה מוכרת .

עכשיו הדבר הכי חשוב לי הוא שהמחשב יחזיק לי תקופה ארוכה (אני לא מעוניין להחליף כל שנה שנתיים )

מאחר וזה המחשב הנייד הראשון שאני קונה אני מקווה שתכווינו אותי כהלכה (חשבתי אולי על סדרת ה ALIENWARE או בכיוון )

תקציב: יכול להגיע לסביבות ה 1500$ ( כל עוד תהיה תמורה)

פורסם
  • מחבר

הקפצה ....

החסרתי משהו ?

כרגע אני מודע לשני מחשבים :

Alienware

Sony vaio

אני ממש צריך עזרה ..

פורסם

שאלה קטנה לגבי התקציב - ה1500$ הללו אמורים לכלול משלוח לארץ ומע"מ?

לגבי המחשבים שאתה "מודע" אליהם, SONY כלל לא פונים לקהל הגיימרים (האמת, אני לא יודע למי הם כן פונים). הם מציעים מחשבים יקרים מאוד בעלי חומרה טיפוסית ולא חריגה בעוצמתה בטח ובטח בכל הקשור לכרטיסי מסך.

Allienware (השייכים לDell), מצד שני, הם כבר מחשבים מוכווני גיימרים, אך שים לב שבטווח הגדלים והמחירים שאתה מחפש רק ה14" מתאים, ב1200$ (בתצורה המומלצת לדעתי) לפני משלוח ומע"מ - אבל החומרה שלו אינה יותר חזקה מבכמה מחשבי 15" מתחרים, שיעלו משמעותית פחות ואפילו לא יהיו כבדים יותר, כך שלדעתי לא מדובר במחשב מומלץ.

יש כמה אלטרנטיבות חזקות יותר. לMSI, למשל, יש כמה דגמים חדשים חזקים מאוד במחירים שאינם בשמיים. הנה למשל:

http://www.xoticpc.com/force-16f2012-msi-16f2-p-3376.html?wconfigure=yes

אין לי אפשרות לשמור את הקונפיגורציה, אבל ב1200$ מקבלים מחשב חזק בהרבה מבחינה גראפית, וגם HDD של 750GB (פלוס אפשרות להתקין עוד אחד, אופצייה שכמעט ולא תראה במחשבי 15") ו8GB זכרון. מצד שני, הוא גם שוקל כחצי קילו יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה ,

לשאלתך :

לא , התקציב אינו אמור לכלול מע"מ ומשלוח .

לגבי הסוני חבר מהעבודה המליץ לי עליהם .

אני רוב הזמן עובד כך שאין לי הרבה זמן פנוי לחיפוש מחשב , מה עוד שזהו הראשון שאני קונה אז לא תזיק לי קצת הכוונה .

נכנסתי ל MSI לראשונה היום אבל לפי מה שראיתי הם כבדים יותר מהדל (והניידות חשובה לי )

יש משהו יותר מומלץ מהדל מלבד ה MSI ? מהי התצורה שאתה ממליץ עליה ?

זהו אתר ההשוואות שעבדתי לפיו : השוואה

פורסם

אם אתה מחפש מחשב למשחקים כמו BF3, תצטרך לעשות פשרות כואבות בין משקל לבין יכולות גראפיות. במשקל של כ3KG המקסימום שיש הוא GT555 או HD6770 (קרובים מאוד בביצועים זה לזה).

פורסם
  • מחבר

איזה לפטופ אתה ממליץ במשקל של עד 3 ק"ג ? ( רק המחשב )

פורסם

לHP יש דגם עם HD6770 ובנייה איכותית בפחות מ1000$... הדגם הוא dv6tqe או 6030, תלוי במקום.

פורסם
  • מחבר

מדובר במחשב הזה ?

איזה מפרט מומלץ ? ( גם פה יש בחירה )

הכרטיס מסך שלו לא מספק ?

2GB Discrete GDDR5 Graphics AMD Radeon [HDMI, VGA]

פורסם

כן, המחשב הזה, רק צריך לעשות לו Costumize כדי לקבל מפרט משתלם.

קח בחשבון שמבחינת ביצועים במשחקים, הMSI שהזכרתי מקודם חזק בהרבה. GTX570 יריץ את BF3 על HIGH בלי בעיה בעוד שHD6770 גבולי על MEDIUM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים