עבור לתוכן

האם חיבור USB2 יכול לתמוך ב-USB3 ?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני בונה מחשב חדש וחשוב לי שבמארז תהיה יציאת USB3 מקדימה.

עכשיו יש איזה מארז שאני רוצה אבל דווקא אצלו היציאות מקדימה זה רק USB2. השאלה שלי היא האם יש הבדל פיזי בין היציאות האלו או שזה תלוי רק בכבל שאני מחבר לקונקטור בלוח האם ?

בקיצור, האם אני יכול לקנות מארז שהיציאות שלו מקדימה (לפי היצרן) הן USB2 בלבד ולקנות לוח אם שתומך ב-USB3 ולחבר את לוח האם ליציאת USB2 במארז ואז היא תספק חיבוריות USB3 ?

תודה

פורסם

בחיבור USB3 יש יותר חיבורים בשקע USB עצמו לעומת הUSB2, (וגם בהתקן התומך USB3.0 יש יותר חיבורים בהתאמה) כך שיציאות שנועדו להיות USB2.0 לא יכולות לעבוד כUSB3.0

110144_usb-3.jpg

בנוסף, החיבור הUSB3.0 בלוח אם עצמו בעל יותר פינים מאשר SB2.0 שאצלו זה 9 פינים

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה, אז אני אלך כבר על מארז אחר.

פורסם

יש מארזים שיש להם יציאות USB3.0 בפרונט, אבל חלק מהם מגיעים עם פיתרונות כבילה מסורבלים - כמו כבל מאריך ליציאות USB3.0 שמאחורי המארז, בגלל תקן הUSB3 בלוחות שיצא אחרי שהוציאו את המארזים עצמם. בחלק מהמארזים יש כבר כבל לחיבור ישירות ללוח, ממליץ לך לבדוק זאת גם לפני הקניה עצמה :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי עם קצת מודינג ניתן להחליף את היציאה במארז אם יש מארז מאד טוב והוא ללא USB 3.0.

ניתן לקנות כבל מאריך מ-EBAY או כזה שמתחבר ללוח אם ולמשוך אותו עד ליציאה של המארז ולחבר אותו שם במקום, בין אם בדבק חם או פתרון טכני אחר.

פורסם

יש פאנל כזה בארץ?

פורסם

אמור להיות איפה שהוא

בכל מקרה זה אייבי וזה מתחת ל50 דולר, זה יעלה רק 14 דולר ורוב הסיכויים שזה יהיה יותר זול מבארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים