עבור לתוכן

מחפש ציוד הלחמה

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות ציוד להלחמה במחיר טוב וציוד טוב

עכשיו אני מחפש מלחם איכותי + בדיל טוב אני לא הכי מבין בזה אבל הבנתי שיש בדיל עם עופרת בלי עופרת עם פלקס סלי פלקס אני ישמח לקצת הסבר

ובנוסף גם חומר הלחמה אני מחפש חנות שיש בה את כל זה או אתר ואני ישמח להמלצה למוצרים

אני צריך את זה לעבודה עדינה מאוד של הלחמות על לוח כמו לוח אם וכו.... (אקסבוקס)

תודה לעוזרים

עמית

טווח מחירים למחלם טוב בין 250-400

פורסם

חבל שסתם תחכה שיענו לך, היו לא מזמן דיונים על הנושא הזה.

פשוט תריץ חיפוש.

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות תיקונים על לוחות תקנה גם שואב בדיל.

פורסם
  • מחבר

יש הרבה נושאים ולא הכי ברורים אני ישמח אם מישהו יביא לי לינק לבדיל טוב להלחמות קטנות שנמס ונדבק ולא כמו כדול מתכת ומלחם טוב בין 200-400 שקל

כי יש לי מלחם ממש טוב של זאג משהו כזה מלחם אקדח בין 30-130W אבל הוא לא ממיס לי את הבדיל אני מחפש מלחם מקצועי שיעשה את העבודה להלחמות קטנות ועדינות ומקום לקנות בוא הכל גם מלחם גם בדיל איכותי גם חומר הלחמה איכותי ואם יש גם הבנתי שיש דבק סלוטפ מיוחד לדברים האלה

פורסם

יש לי את המלחם של האקו האקדח עם אני לא טועה משנת 2004 והוא עובד עדיין כמו גדול !

קיום הוא עולה בסביבות ה200שקל כמדמוני

ליגה של מלחם מרוצה ממנו מאוד ..

אחרי המלחם הזה זה רק תחנת הלחמה !

פורסם

גם לי יש האקו, הוא טוב [=

פורסם

על איזה דגם מדובר?

פורסם

אבל למה אקדח הלחמה? הוא כל כך לא נוח ביחס למלחם ישר ורגיל שחבל להתעסק עם זה. להספקים גבוהים ולעבודה במקומות שהדיוק לא חשוב בהם זה אחלה, אבל לעבודה מדויקת זה פחות נוח.

ב-400 שקל בארצנו היפה לא תקנה תחנת הלחמה חדשה (וחבל, ה-888 של Hakko עולה בחו"ל פחות מ-400 שקל ובארץ עולה 600), אבל אפשר לבדוק האם יש משהו במחיר טוב יד שנייה. המעבר ממלחם לתחנת הלחמה הוא משמעותי מאוד בנוחות השימוש. יש ב-DX ובאיביי מגוון תחנות סיניות, חלק לא מבוטל מהן הוא חיקוי של ה-936 או 937 של האקו והמחירים יחסית נמוכים. אני לא חובב גדול של חיקויים, אבל חלקם זוכים לתגובות חיוביות מאוד במחיר סביר לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים