עבור לתוכן

כרטיס מסך לגיימינג , תקציב 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תקציב:

700 ש"ח ללא ספק כח, 1000 כולל ספק כח, חריגה של 200 ש"ח אפשרית

מפרט המחשב:

מעבד:

intel core Quad Q8200 2.33Ghz 4mb cache s775 1333Mhz

קירור מעבד:

arctic coolung freezer xtreme rev.2

זיכרון:

4GB DDR2 1066

מארז:

coolermaster centurion 590

לוח אם:

gigabyte ga-ep45-ud3l

כרטיס מסך נוכחי:

zotac 9500gt 1gb gddr2 dx10

ספק:

cooler master extreme power plus 500w

מסך:

lg w2343t 23 אינץ'

הערות:

תאמרו לי בבקשה אם המערכת הנ"ל מתאימה בכלל לגיימינג או שמשתלם להחליף את כולה? ואם כן מה צריך להחליף בה מעבר לכרטיס מסך, ולמה להחליף? בנוסף רציתי לדעת אם בתקציב של עד 700 שקל אפשר להשיג כרטיס מסך שיפעיל את כל המשחקים על ההגדרות הטובות ביותר, ואם לא, כמה יעלה כרטיס כזה.

אם עדיף להחליף את המע' כולה אשמח לקבל המלצה לחנות מומלצת לקנות בה מע' כזאת.

תודה!

פורסם

כדאי לך להשקיע רק בשדרוג של כרטיס מסך.

יש לך מעבד ישן יחסית, אבל הוא מרובעת ליבה. ממליץ לך לשדרג כרטיס מסך ולראות האם הביצועים יספיקו לך. אם לא אז תשדרג את כל המחשב אם יש לך כסף, אבל קודם עדיף לנסות את מה שיש לך כרגע.

בתקציב שלך מומלץ כרטיס מסך הזה:

http://tms.co.il/product/10324

פורסם
  • מחבר

מה לגבי ספק הכח שלי? האם הוא מספיק טוב כדי להחזיק את הכרטיס מסך שהצעת?

ובכל זאת מה לגבי המעבד, אני לא חושב שיש לי כסף לניסויים ב700 שקל, מישהו יכול לתת תשובה יותר חד משמעית?

פורסם

אין לך 700 ש"ח לניסוי עם כרטיס מסך ויש לך כמה אלפים לשדרג את שילוש הקדוש? כי תצטרך מעבד חדש, לוח אם וזיכרונות אם תרצה לעשות שדרוג למחשב.

כרטיס מסך הזה הכי טוב לתקציב שלך ולמעבד שלך. הצעה הבאה זה HD 6950 שעולה בסביבות 1200 ש"ח. אפשר לחשוב גם HD 6870 שקצת יותר חלש מ HD 6950 ועולה בסביבות 900 ש"ח.

הבאת תקציב של 700 ש"ח. בהתאם לתקציב המלצתי לך על הכרטיס. תגיד מה התקציב הסופי. יש לך בעיה עם המעבד שעלול להוות צוואר בקבוק לכרטיסים חזקים. הספק שלך מספיק טוב ל HD 6850.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי האם המעבד שלי יעמוד בעומס עם ה 6850 HD ? או שזה דבר שיש בו ספק, כי אם יש בכך ספק, לא אנסה אפילו.

יש גם המלצות כלשהן לNVIDIA שיתאימו לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים