עבור לתוכן

st2420l u2412m מה ההבדל בינהם בעצם ???

Featured Replies

פורסם

המצב הוא כזה ...רציתי להשתדרג למסך איכותי יותר וגדול יותר מהקוןדם שיהיה לי ה LG 22 יחס 16:10

התחדשתי שבוע שעבר ב DELL U2311H מסך מדהים באיכות הצבע אך הבעיה שאני לא מצליח להתרגל לייחס 16:9 ! זה מעצבן

זה יותר מדיי WIDE מה גם שאף על פי שהוא בעצם 23 הוא נראה קטן יותר אפילו מה LG 22 שלי הקודם ואני מעדיף אותו עדיין לצערי :(

עוד לא עברו שבועיים ...מקווה שאוכל להחזירו ולקחת משהו אחר גדול יותר ! או לפחות אותו הגודל אך בייחס של 16:10 שאני רגיל

אני מסתכל בחנות שבא קניתי ורואה בעצם שאין את הדגם המדובר והמומלץ u2412m אלא רק את הדגם "st2420l "

מה ההבדלים בינהם ? מי יותר חדש ? מי נותן תחושת גודל יותר בגדלי 24" ?

לא מסתדר עם ה23 ייחס 16:9 .. נקודה ! :bash::nono:

מה התחלופות שלי כרגע לדעתכם (כמובן אם אוכל להחזירו לחנות ולקחת בתוספת מחיר משהו אחר)

DELL 24 ? סמסוג ? ואם כן איזה דגם ?.....LG ? ואם כן איזה דגם ? ..

תודה !

חייב תשובה מהירה ככל הניתן , נוסע יום ראשון או שני להחזירו ...

תודה !!!

:xyxthumbs:

פורסם

אני כתבתי שאלה פה בפורום לגבי ההבדל בין ה 2312 וה- 2412 בעיקר בסרטים ומשחקים.

מאחר ויש לך ניסיון בעניין אני אשמח את תענה על השאלות שלי:

1. רוב הסרטים היום הם ב 16:9 איך זה להריץ אותם על מסך בעל 16:10?

2. איך זה במשחקים והאם יש משחקים שלא תומכים ב 16:10?

3. האם ההשקעה של 500 שקל יותר שווה את ההבדל בין 16:9 ל- 16:10?

תודה רבה

פורסם

^^

לדעתי ולדעת עוד אנשים שאני מכיר שמשחקים במשחקים במחשב מעדיפים 16:9.

היה לי מסך 19 16:10 ושעברתי ל16:9 (U2312HM) באמת הייתה חוויה הרבה יותר טובה על מסך רחב יותר.

וגם לא הייתה לי שום בעיה בהתרגלות.

לסרטים זה לא הכי משנה.

כי יכול להיות שיבואו עם הפסים השחורים גם בלי קשר ליחס של המסך, וכבר נתקלתי בזה כמה פעמים.

פורסם

אני מסתכל בחנות שבא קניתי ורואה בעצם שאין את הדגם המדובר והמומלץ u2412m אלא רק את הדגם "st2420l "

הU2412M מסך IPS איכותי עם ארגונומיה משובחת. הST2410 מסך TN רגיל והוא 16:9 בכלל. אין שום סיבה להסתכל עליו.

היה לי מסך 19 16:10 ושעברתי ל16:9 (U2312HM) באמת הייתה חוויה הרבה יותר טובה על מסך רחב יותר.

כן, זה בטוח היה בגלל שהוא 16:9. אין שום קשר לגודל ב-כ-ל-ל.

פורסם

לגודל?

האמת שלגובה המסך לא גדל בהרבה אלה רק לרוחב.

ועוד אנשים שאני מכיר מעדיפים 16:9 למשחקים ולא 16:10

מה לעשות, לא כולם אותו דבר אתה יודע?

כי לא תמיד משנוח למישהו אחר לא תמיד יהיה נוח לי,וזה תקף לכל האנשים בעולם.

פורסם
  • מחבר

טוף הזמנתי את ה 2412M ...אין לי ברירה ...לא מסתדר עם ה 16:9 ..נתפנק גם קצת לא נורא ! :xyxthumbs: ביננו , כל כמה זמן כבר מחליפים מסך !? 5..7 שנים ...? אז נספוג את הקנס הכספי :kopfpatsch: (תוספת של 480 ש"ח )

:xyxthumbs::screwy:

שאלה נוספת שעלתה לי ואני לא ממש יודע אם להכניס אותה כאן או בפורום כרטיסי מסך ....בכל מקרה :

התפשרתי בסוף על ה 6870 במקום ה 6950 בכרטיס המסך משמע הבדל ביצועים פחות טוב אקבל תחת רזולוציות של 1080 ...

האם אוכל לשחק תחת 1650X1080 ...או 1440X900 לדוגמא בלי לאבד הרבה מהאיכות ועיוותי התמונה ? (פשוט ככה מובטח לי יותר FPS משמעותית) ...

פורסם

האם אוכל לשחק תחת 1650X1080 ...או 1440X900 לדוגמא בלי לאבד הרבה מהאיכות ועיוותי התמונה ? (פשוט ככה מובטח לי יותר FPS משמעותית) ...

יש שיגידו שכן, יש שיגידו שלא. אני אומר שכן.

פורסם

כמובן שכן

אני משחק בBF3 על 1680X1050.

פורסם
  • מחבר

EGO עם מפרט כמו שלך BF3 עוד מעז לקפוץ !!?...... :s05:

פורסם

תראה זה לא שאני לא יכול לשחק על FHD על הגדרות גבוהות.

פשוט יש מצבים שהנפילות מעצבנות

וכל עוד אני משחק מולטיפלייר אז היופי לא הכי חשוב, מה שחשוב לי זה שהמשחק ירוץ חלק(אומנם על רזולוציה נמוכה מעט) אבל שלא ירד מ55-60 FPS.

פורסם
  • מחבר

ה DELL 24 החדש שלי !!!!! 2412M רק 1390 ש"ח ! (דיי זול שחושבים על זה...)

YEA BABY YEA !!!!! :yelclap: :yelclap:

עכשיו נשאר רק לחבר את ה SS620 ...ה 6870 ....להתקין WIN7 לצערי ...(בשביל BF3) ולבכות שאראה שהמחשב שלי\כרטיס המסך לא מספיק חזקים ...

:bash:

;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש! מסך מעולה במחיר מעולה. :yelclap:

פורסם

סוף סוף הבנתי למה אתם קונים אותם:

http://www.tftcentral.co.uk/search.php?query=dell&select=model

LG :xyxthumbs: ואללה הם טובים בכל מסך, אפילו בפיליפס מסכי LG, תתחדש,

אני גם חושב על קניה של 24", באיזה מרחק אתה יושב ממנו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים