עבור לתוכן

Samsung galaxy 2 נכנס למצב USB connected בלי חיבור - עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי Samsung galaxy 2 - i9100

Android 2.3.4

Ver I9100XXKG6

לאחרונה - נראה לי שביומיים האחרונים - הטלפון נכנס למצב USB Connected MTP-Connected

ללא חיבור USB וללא WiFi או BlueTooth פועלים.

היום הגעתי למצב שהמכשיר נכנס למצב כמו בתמונה למטה ופשוט היה תקוע שם עד שכיביתי אותו.

זה קרה בבוקר והעיר אותי בגלל צפצופים של נכנס ל-MTP ויוצא מ-MTP. ואז שמתי לב שה-Wifi פתוח. הרצתי סרטים שזאת השתלטות עוינת וניסיתי לכבות את ה-Wifi. זה הראה שנכבה ואז נכנס למצב הנ"ל.

היות וכתוב לא לכבות אז לא כיביתי :-X

אך לאחר זמן רב (יותר מחצי שעה) החלטתי לכבות אותו. המכשיר נכבה ונדלק ומייד מפעיל את האייקון USB Connected MTP-Connected למרות שכלום לא מחובר.

חיבור למטען המקורי במצב כזה לא מזהה את המטען ולא מתחיל טעינה.

כיבוי והדלקה של המכשיר כשהמטען מחובר התחילה טעינה, אבל גם את USB Connected MTP-Connected למרות שכלום לא מחובר.

רעיונות ממביני אנדרואיד :nixweiss:

odin-mode-usb-jig.jpg?9d7bd4

פורסם

רום של מפעילה? רום של CM? על מה אנחנו מדברים?

פורסם

נשמע כמו תקלה בחיבור ה micro USB עקב לחות/לכלוך...

נסה לנקות את החיבור...

שמעתי שממליצים לנקות אותו בעדינות עם מברשת שיניים (חדשה ויבשה לחלוטין כמובן!)

פורסם
  • מחבר

רום לא של אף מפעיל. טלפון עם רום ציבורי רגיל זה שמורידים מ AndroidAdvices.

לחות על החיבור?? גורמת לתופעות מענינות כאלה? אני אשים לב.

פורסם

אני חושד שמדובר בקורוזיה, ואם כן, ניקוי לא מקצועי אולי רק ידחה את הנזק שמתווצר בעקבותיה. אם יש לך אחריות, אני מציע שתנצל אותה.

לפני זה הייתי מנסה לצרוב מחדש רום רישמי (ועל הדרך גרסה מעודכנת) דרך Odin. אולי מדובר רק בקבצי מערכת שניזוקו.

יש לך בקישור הבא את כל מה שאתה צריך לדעת, כולל הורדת רומים רישמיים -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278

פורסם
  • מחבר

בינתיים התופעה נעלמה. זה קרה לי בבוקר לאחר שהטלפון מונח לצידי כל הלילה אז קשה לי להבין מאיפה הגיעה קורוזיה או לחות.

בכל אופן יש לי 2.3.4 ולא בא לי לעדכן למשהו טריויאלי כמו 2.3.5 2.3.6, לא רואה מה חדש שם ומה עושה הבדל משמעותי.

בכל פעם שעדכנתי (פעמיים עד כה) לקח לי שבוע לחזור לשגרה וזה מעצבן. - כן גיביתי שיחות ומסרונים אבל בכל זאת לוקח זמן לסדר את כל הסביבה חזרה ולהוריד כל מה שרוצים.

אני אחכה קצת (חודש חודשיים) ל-ICS, שם יהיה כדאי לעדכן.

פורסם

עשיתי חיפוש קטן בגוגל כדי להבין איך בדיוק נכנסים לזה :

http://www.jayceooi.com/2011/08/08/how-to-install-firmware-on-samsung-galaxy-s2-with-odin-video/

רשום שם שצריך לכבותאת הטלפון ואז

Press and hold down Volume Down + Home + Power buttons at the same time.

יכול להיות שכשאתה מדליק את הטלפון אתה לוחץ /נוגע בכמה כפתורים :nixweiss:

פורסם

א. אתה צריך להחזיק את קומבינצית המקשים הזו לכמה שניות טובות בשביל להכנס ל Download mode

ב. אצלו גם נכתב שזה איפס את מונה הצריבות... זו אותה הפעולה שקורת כשמחברים USB JIG בכלל ולא כניסה רגילה ל Download mode (בהנחה שזו תמונה שהוא צילם ולא סתם תמונה מהאינטרנט :P )

פורסם
  • מחבר

זוהי תמונה מהאינטרנט ומראה בדיוק את ההודעה שהיתה לי על המסך.

ובכל אופן בינתיים הכל שקט.

נחכה לעדכון של ICS בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים