פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים אני יודע שאם אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI אז גם התמונה וגם הסאונד עובד דרך אותו כבלהשאלה שלי היא מה קורה אם אני מחבר עם כבל HDMI ומתאם לDVI?זתומרת כרטיס מסך שאין לו יציאת HDMI טבעיתהאם הסאונד יעבור דרך הכבל HDMI גם אם הוא מחובר עם מתאם ליציאת DVI בכרטיס המסך?
פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים בכרטיסי מסך של SAPPHIRE הסאונד יעבור גם דרך מתאם DVI. (מנסיון).גם בערכות השבבים החדשות של אינטל עם כרטיסי מסך משולבים - H61, H67 ועוד שבבים מהסדרה, הסאונד עובר.שים לב שבחלק ממכשירי ה- TV יש לבחור בהגדרות את מקור השמע - TV או רמקול חיצוני. מופיע בדרך כלל בתפריט ההגדרות תחת הגדרות סאונד בטלוויזיה עצמה.אם אתה צריך עזרה נוספת כדאי שתציין את החומרה שברשותך.
פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים מחבר כרטיס מסך GTX260 של חברת EVGA עם 2יציאות DVI ויציאת SVIDEOלוח אם NFORCE 780Iטלויזיה סמסונג 46 לדבקשר להגדרות השמע בטלויזיה עצמה אני יודע איך לסדרלמרות שזה לא משנה מאיפה הסאונד יוצא. העיקר שיעבור מהמחשב לטלויזיהאבל בכל מקרה תודה על ההסבר הזה.אז אתה אומר שכברירת מחדל הסאונד לא אמור לעבור דרך יציאת ה DVI?אלא רק במקרים ספציפים עם חומרה מאוד ספציפית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.