פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ויש לי כמה שאלותקודם כל, אני רוצה להעביר סרטים ממצלמת וידאו (לא דיגיטלית) למחשב, זה אפשרי? חשבתי שזה כמו מטלויזיה למחשב אז זה יעבוד..דבר שני, אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר נורמלי, שלט יהיה מאוד נחמד אבל לא חובה, משהו שאני אוכל לראות איתו טלוויזיה במחשב בכיף בלי בעיות (יש לי YES אם זה משנה) ואם זה אפשרי אז להעביר איתו סרטים למחשב...תודה.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים אני חושב שהכרטיס הזה יהיה טוב: Leadtek Winfast TV2000XP TV Retail Card כ330 ש"ח.ואני כמעט בטוח שאפשר להעתיק בעזרתו סרטים ממצלמת וידאו. {אולי אפילו VIVO}.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים כרטיסים מומלצים שמבצעים דחיסת וידאו בתוכנה הם של LEADTEKASUSכרטיסים פשוטים שקצת חבל על הכסף לקנות אותם :MSIFLY VIDEOכרטיסים שמומלץ מאד להתרחק ולא לקנות : PINNACLEכרטיס איכותי מאד שגם דוחס MPEG בחומרה וגם מגיע עם שנתיים אחריות הוא של חברתADAPTECלכולם יש כניסה של וידאו ואודיו ואפשר להקליט מהממיר של YES וגם מכל וידאו או מצלמת וידאו אנלוגיים (לא FIREWIRE)
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים לLeadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM Retail Card + Remote יש שלט... מחירו כ350 ש"ח.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים אני חושב שאם אתה כבר קונה כרטיס חדש אז עדיף לקנות את גרסת ה Extreme ולא ה Deluxe. ו GURU- הכרטיסים של פינאקל נחשבים דיי טובים... יש לך נסיון אישי איתם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.