עבור לתוכן

לפני רכישת מדפסת. אם יגמר הדיו - לא אוכל לסרוק? איפה ההיגיון?

Featured Replies

פורסם

שאלתי כמה, אמרו שככה זה עובד. אין מה לעשות ככה החברות הגדירו את המדפסת שלהם.

כי הן רוצות שתיקנה דיו.

אבל איפה ההיגיון פה?

להדפיס סבבה צריך דיו. לצלם גם צריך דיו. אבל לסרוק? לסרוק צריך דיו? הרי היום יש משולבות עם אופציה לסרוק ישירות ל USB אפילו. אבל עזבו את הפיצ'ר הזה, אני מדבר על המשולבות הזולות.

האם אתם מכירים מדפסת משולבת שכשנגמר לה הדיו היא אשכרה "מושבתת" ואי אפשר אפילו *לסרוק* בה?

אני מאוד אשמח לגלות שיש מדפסת צדקת בסדום, שמישהו יגיד שיש לו משולבת שגם כשנגמר לה הדיו היא יודעת לסרוק.

ואשמח להמלצות ל - 3 המלצות אני כבר אבחר, למדפסת הכי זול (אני מצרף לכם קישור לזאפ מדפסות משולבות כשזה כבר מסודר לפי המחיר הזול ביותר, חשוב לי שיהיה זול אין לי תקציב גדול).

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db379696=379697&keyword=%ee%e3%f4%f1%fa+%ee%f9%e5%ec%e1%fa+&orderby=price

תודה רבה

פורסם

אתה נעול על מדפסת הזרקת דיו?

אם אתה הולך להדפיס טקסט בשחור לבן בלבד, הרבה יותר ישתלם לך לרכוש מדפסת לייזר. אנחנו מדפיסים לא מעט בבית, והטונר מחזיק מעמד ליותר מחצי שנה.

פורסם

לי כבר כמה שנים יש מדפסות של CANON ואף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת. אני יודע שזה קיים ב HP. אבל שווה לבדוק באיזה דגם כן ובאיזה דגם לא.

דרך אגב, מדפסת לייזר משתלמת רק מכמות הדפסת גבוהה יחסית. במדפסות לייזר הזולות זה אותו הטריק עם מדפסות דיו, המדפסת עולה 300 שקל, הטונר עולה 400 שקל אחר כך.

פורסם

כנ"ל עברתי המון מדפסות קנון הזרקת דיו סטנדרטיות ולא נתקלתי בזה...

פורסם

דרך אגב, מדפסת לייזר משתלמת רק מכמות הדפסת גבוהה יחסית. במדפסות לייזר הזולות זה אותו הטריק עם מדפסות דיו, המדפסת עולה 300 שקל, הטונר עולה 400 שקל אחר כך.

אפשר לקנות בזול יחסית טונר חלופי/ מ-Ebay.

פורסם

מישהו גילה לי חנות דיו עם מחסניות מקוריות זולות משמעותית בחנות בבני ברק ברחוב הראשי.

אם אני זוכר נכון מחסנית שעלתה 140 שקל באיבורי קניתי אצלם ב50-60 שקל פחות.

פורסם

בשביל זה צריך לבדוק טוב איזה מדפסת אתה קונה ועם איזה טונר היא מגיעה - המדפסות הזולות מגיעות עם טונרים קטנים, ואפשר לקנות טונר "גדול" של עד 1600 דף או משהו כזה.

מדפסות קצת יותר יקרות (שעולות 200 שקל יותר) מגיעות כבר עם טונרים גדולים יותר. למשל, לי יש brother dcp-7030 (אגב, BROTHER יצרן מצוין למדפסות לייזר!), שזו מכונת לייזר, נרכשה ב-650 שקל לפני 3 שנים, הגיעה עם טונר של 2000 דף והיום אני כבר אחר שתי החלפות (כל טונר שרכשתי 2600 דף לפחות, אפשר למשוך אותם הרבה יותר מהמוצהר) והמחיר של כל טונר היה 280 שקלים אאל"ט, וניתן לרכוש חלופיים בהרבה פחות.

פורסם

אחרי שאתה רואה את הסרט הזה אתה מבין שהכל אפשרי.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509582.0

אני שמח שנכנסתי לפוסט הזה רק כדי לראות את הסרט הזה - מעניין מאד!!

פורסם

דרך אגב, זה רעיון ישן מאוד ולמי שלא הבין היום כבר לא קונים מדפסות קונים דיו ועל זה אתם משלמים את הכסף. לאנשים נראה שהמדפסת זה משהו יקר ליצר, זה ממש לא. המדפסות הפשוטות עולות ליצור באזור ה 15$, הטונר עולה פחות ואתם משלמים עליו אפילו יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים