עבור לתוכן

מתלבט לגבי שדרוג זכרונות ומעבד במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום!

כיום המחשב שלי הוא כזה:

לוח אם - ms-7346

מעבד - e6550

זכרון - 1gb* 2= 2gb 800mhz ddr2

כרטיס מסך - 250gts

אין לי עניין לקנות מחשב חדש והייתי רוצה לדעת במידה ואני יוסיף עוד 2 זכרונות של 1gb כ"א ויחליף את המעבד ל- q6600 (שלמיטב הבנתי הוא הכי חזק שהלוח אם שלי תומך בו) עד כמה שדרוג כזה ישפר לי את המחשב? האם זה הבדל משמעותי ששווה השקעה של 300-500 שקל או שעדיף לי להשאיר דברים כמו שהם?

האם יש משחקים שעדיין אני לא יוכל להריץ על הגדרות הכי גבוהות (למרות שהמחשב כבר לא כזה חזק הבנתי שהמשחקים לא מנצלים את המעבדים החדשים עד הסוף ככה שאולי גם זה יספיק)?

תודה!

פורסם

שלום op12op וברוך הבא לפורום.

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את המעבד ונפח הזכרון הנוכחי שיש לך היום וציין שימושים.

עבור משחקים מה שחשוב בעיקר הוא הכרטיס הגרפי, כך שתתייעץ בפורום כרטיסי מסך אם הכרטיס הגרפי הוא לא זה שמגביל אותך בעיקר.

לגבי זכרון, הכל תלוי בדפוסי העבודה שלך. אם אתה לא מתקרב לנצל 2GB אז להוספת עוד נפח לא תהיה השפעה. אם אתה כן מתקרב לניצול נפח הזכרון להוספת נפח תהיה השפעה (אבל לא של שמיים וארץ כמובן, זה פשוט יאפשר למערכת שלך לעבוד בצורה יותר יעילה).

לגבי המעבד, תלוי בכמה אתה יכול להשיג את ה-Q6600. קח בחשבון שלא כל המשחקים מנצלים ריבוי ליבות כך שההשפעה על עבודת המערכת תלויה במשחק.

באופן עקרוני קניית מעבד כמו ה-Q6600 וביצוע OC לאזור ה-3-3.2 בהחלט יכולה להפיח קצת חיים במערכת שלך (שוב, בהנחה שיש לך כרטיס גרפי מתאים) כשמדובר במשחקים חדשים ותובעניים יחסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים