עבור לתוכן

עד כמה OC משמעותי? וגם מפרט עד 4.5K גיימינג

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה לפני שנעבור למפרט רציתי לשאול עד כמה OC זה דבר משמעותי? עד כמה שווה לי להשקיע בזה? זה דבר שיאריך לי את חיי המערכת בהרבה?

בניתי לי מפרט (לא להרוג אותי אני לא מבין גדול מאוד) שיצא 5K.. השאלה אם שווה לי להוציא עכשיו את ה500 שקל הנוספים האלה? אם זה עד כדי כך משפר?

49725485.jpg

טוב אז קודם כל אשמח לחוות דעת על המפרט - בנוסף הייתי מעוניין לשמוע הצעות למפרטים נוספים

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 רק אם יוחלט על OC - רק אם זה באמת דבר שנותן למערכת עוד זמן חיים לא קטן

2. מה שימושי המחשב משחקים (CALL OF DUTY FIFA וכד') על מסך גדול יחסית (22/32 FHD), סרטים HD, מוזיקה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? נגיד 6-7 שלא יהיה טרקטור אבל שגם לא יעלה יותר מידי השקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? תלוי אם זה שווה את זה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רק מKSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה ב USB 3.0

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא חובה

פורסם

OC משפר לך את מהירות המעבד ב30-50% ועולה כמו קירור מעבד סביר שיש לו את היתרונות שלו בלי קשר לOC.

שווה את המחיר? בשביל מי שמחפש כוח חישוב ולא חושש להתעסק עם זה, כן.

במחיר של ההרדיסק שבחרת יש 2TB של סמסונג.

פורסם
  • מחבר

OC משפר לך את מהירות המעבד ב30-50% ועולה כמו קירור מעבד סביר שיש לו את היתרונות שלו בלי קשר לOC.

שווה את המחיר? בשביל מי שמחפש כוח חישוב ולא חושש להתעסק עם זה, כן.

במחיר של ההרדיסק שבחרת יש 2TB של סמסונג.

ה2TB של סמסונג זה הגרסאות הירוקות.. לא מה שאני מחפש

והשאלה עד כמה הOC הזה יורגש מבחינתי? במשחקים אני ירגיש אותו?

זה באמת שווה עוד 500~ שקל?

פורסם

אם אתה מוכן לשלם פי 2 בשביל 15% ביצועים אז קח 500GB הכי זול שיש ובהפרש (עם תוספת קטנה) קנה SSD.

פורסם

1. לגבי OC, כל עוד המעבד לא מהווה את צוואר הבקבוק, ובקונפיגורציה שלך לא סביר שהוא יהווה את צוואר הבקבוק, לא תראה הבדל / תוספת ביצועים מהותית אם בכלל מOC, כאשר המעבד יזדקן ותחליף כרטיס מסך זה כן עלול להיות מהותי.

2. OC מעלה את תדר המעבד, איך מגדירים מהירות זה כבר עניין אחר. ברוב המכריע של המקרים זה לא שאם המעבד יעבוד ב4.5GHZ במקום ב3GHZ אז המחשב יהיה מהיר פי 1.5, ברוב המקרים, אפילו ממש לא. זה כן תורם, אבל יש עוד פקטורים מעבר לתדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים