פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים שלום לכולם,מתכון לקנות פלאפון חדש ומתלבט מאוד בין 2 המכשירים הנ"ל.ממבחנים שראיתי ביוטיוב אין כ"כ הבדל בין 2 המכשירים אם זה בגלישה,הרצת סרטים,מצלמהאבל במחיר יש הבדל למרות שהגלקסי 2 נמכר כבר במחיר שפוי.או שאני טועה..ואין בכלל מה להשוות בין השניים.על מה כדאי אז ללכת? אני משתמש דיי ממוצע שזה שיחות,הודעות,תמונות משחקים וזהו.תודה לכולם!
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים ה-SG2 טיפטיפה יותר גדול, ויש לו מעבד כפול ליבה (כרגע זה לא משנה, אבל עם גרסת אנדרויד ICS אמורה להיות תמיכה מלאה ואז הוא אמור להיות הרבה יותר מהיר).
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים זה באמת מאוד פשוט - יש לך מספיק כסף ל-SGS2 ? קנה אותו. הוא העדיף באופן חד משמעי.אין לך כסף בישבילו? אין לך דרך אחרת להשיג כסף באופן סביר (שוק שחור זה לא סביר) - אל תקנה אותו. מה תקנה במקום? זה כבר שאלה אחרת. לכן, אם תחליט שאין לך כ-2300 ש"ח בישביל ה-SGS2 - ציין מה כן יש לך מבחינה כספית כך שנוכל להמליץ לך על מכשירים אחרים שאולי יתאימו לך יותר מה-ARC
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים מחבר הכסף זה לא הבעיה..פשוט במבחנים שראיתי אין בהם הרבה הבדל מבחינת השימושים למשתמש הממוצע.או שאני טועה ולכן אני שואל...
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים לי יש את הSGS2 ולחברתי את הARCשניהם יספיקו למשתמש הממוצע, ואף יעלו על הציפיות.הARC מסוגל לעשות 99.9% מהדברים שהגלקסי עושה, רק שהגלקסי עושה את זה טיפה יותר מהר, טיפה יותר בחן (המסך מרהיב...) וטיפה יותר בפוזה.והמחיר בהתאם.
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים ההפרש הכספי לא מפריע? SGS2. שיפורים גדולים לדעתי יהיו כשה-ICS תצא ותדע לנצל כפולי ליבה
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים מחבר הכסף זה לא הבעיה מה גם שההפרש ביניהם לא כזה גדול...מתי הICS תצא?איך המצלמה של הSG2?תודה!
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים המצלמה מצוינת, גם בתמונות סטילס וגם בוידאו (אל תצפה לרמה של מצלמת וידאו מקצועית.. אבל לצילומים של מכשיר סלולרי הוא מצוין).אני חייב לציין שהמצלמה של הARC גם יוצאת דופן. תמונות חדות וברורות, עם צבעים עשירים.אם אתה רוצה לראות תמונות של שתי המצלמות פנה אליי בפרטי (יש לי המון תמונות בפייסבוק שהועלו מהסלולרי, וגם לחברה שלי. גם כמה קבצי וידאו שתוכל להשוות בין שתי המצלמות).
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים מחבר Yossarian2 תודה!שאלה אחרונה,מתכון לקנות את המכשיר מאנדרואיד סטור.שמעתי עליה דברים טובים.מה אומרים? מישהו מכיר אותה באופן אישי?
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים מחבר לא בעיה אבל 3000 על פלאפון זו הגזמה.2400 על הגלקסי 2 נראה סביר בעיניי וזה הגבול!
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים יש לך גם את ARC S http://www.engadget.com/2011/11/06/sony-ericsson-xperia-arc-s-review/יש לו כמה שיפורים:1.4GHz processor as opposed to the original Arc's 1GHz (delivering up to 25% faster performance)3D sweep panorama technology - Take your pictures with 3D Sweep Panorama. View them on a 3D TV or on the multi-angle 3D display.Sony entertainment network services access - Music Unlimited and Video Unlimited - Download media direct to your smartphone25% faster camera start up time20% faster web page renderingImproved call and standby timeוכמובן אם חשוב לך מצלמה אז לARC יש מצלמה מאוד טובה. מצד שני ,לSGSII יש שתי ליבות אז אם באמת ICS יתמוך בריבוי ליבות כמו שכולם חושבים ,אולי באמת כדאי לקחת אותו. אבל... כנראה שיהיה פורט ICS לARC גם כן, ולמרות שיש לו מעבד חד ליבתי, אני לא בטוח עד כמה תרגיש את ההבדל בביצועים. סך הכל מדובר במכשיר מאוד טוב ומהיר.אגב, למה אתה לא שוקל את הסנסיישן? עולה פחות מהגלקסי והוא דו ליבתי,אם זה חשוב לך.
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים מחבר ההARC S עולה מאוד קרוב לגלקסי 2 אז כבר עדיף לי ללכת עליו.יש לי רק שאלה אחרונה לשאול:אני ביקשתי מהמוכר לראות את המכשיר שהוא סגור ארמטית בקופסא ורק מתי שאני בא אז שהוא יפתח את המכשיר לנגד עיניי וישים בו מה שצריך.המוכר אמר לי שכל המכשירים מוכנים מראש עקב הביקוש הגדול ומכשיר סגור יהיה רק במלאי הבא כלומר הוא ישמור לי אחד.האם זה משנה לי? האם יש סיבה לדאגה שהמכשיר בא מוכן מראש? שואל כי שמעתי המון סיפורים בנושא.קונה מאנדרואיד סטור.תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.