עבור לתוכן

מה עדיף SG2 או סוני אריקסון ARC?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מתכון לקנות פלאפון חדש ומתלבט מאוד בין 2 המכשירים הנ"ל.

ממבחנים שראיתי ביוטיוב אין כ"כ הבדל בין 2 המכשירים אם זה בגלישה,הרצת סרטים,מצלמה

אבל במחיר יש הבדל למרות שהגלקסי 2 נמכר כבר במחיר שפוי.

או שאני טועה..ואין בכלל מה להשוות בין השניים.

על מה כדאי אז ללכת? אני משתמש דיי ממוצע שזה שיחות,הודעות,תמונות משחקים וזהו.

תודה לכולם!

פורסם

ה-SG2 טיפטיפה יותר גדול, ויש לו מעבד כפול ליבה (כרגע זה לא משנה, אבל עם גרסת אנדרויד ICS אמורה להיות תמיכה מלאה ואז הוא אמור להיות הרבה יותר מהיר).

פורסם

זה באמת מאוד פשוט - יש לך מספיק כסף ל-SGS2 ? קנה אותו. הוא העדיף באופן חד משמעי.

אין לך כסף בישבילו? אין לך דרך אחרת להשיג כסף באופן סביר (שוק שחור זה לא סביר) - אל תקנה אותו. מה תקנה במקום? זה כבר שאלה אחרת. לכן, אם תחליט שאין לך כ-2300 ש"ח בישביל ה-SGS2 - ציין מה כן יש לך מבחינה כספית כך שנוכל להמליץ לך על מכשירים אחרים שאולי יתאימו לך יותר מה-ARC

פורסם
  • מחבר

הכסף זה לא הבעיה..פשוט במבחנים שראיתי אין בהם הרבה הבדל מבחינת השימושים למשתמש הממוצע.

או שאני טועה ולכן אני שואל...

פורסם

לי יש את הSGS2 ולחברתי את הARC

שניהם יספיקו למשתמש הממוצע, ואף יעלו על הציפיות.

הARC מסוגל לעשות 99.9% מהדברים שהגלקסי עושה, רק שהגלקסי עושה את זה טיפה יותר מהר, טיפה יותר בחן (המסך מרהיב...) וטיפה יותר בפוזה.

והמחיר בהתאם.

פורסם
  • מחבר

Yossarian2 ענית יפה,

אשמח לעוד דיעות..דיייי מתלבט.

פורסם

ההפרש הכספי לא מפריע? SGS2. שיפורים גדולים לדעתי יהיו כשה-ICS תצא ותדע לנצל כפולי ליבה

פורסם
  • מחבר

הכסף זה לא הבעיה מה גם שההפרש ביניהם לא כזה גדול...

מתי הICS תצא?

איך המצלמה של הSG2?

תודה!

פורסם

המצלמה מצוינת, גם בתמונות סטילס וגם בוידאו (אל תצפה לרמה של מצלמת וידאו מקצועית.. אבל לצילומים של מכשיר סלולרי הוא מצוין).

אני חייב לציין שהמצלמה של הARC גם יוצאת דופן. תמונות חדות וברורות, עם צבעים עשירים.

אם אתה רוצה לראות תמונות של שתי המצלמות פנה אליי בפרטי (יש לי המון תמונות בפייסבוק שהועלו מהסלולרי, וגם לחברה שלי. גם כמה קבצי וידאו שתוכל להשוות בין שתי המצלמות).

פורסם
  • מחבר

Yossarian2 תודה!

שאלה אחרונה,מתכון לקנות את המכשיר מאנדרואיד סטור.שמעתי עליה דברים טובים.

מה אומרים? מישהו מכיר אותה באופן אישי?

פורסם
  • מחבר

מה אף אחד לא מכיר אותה???

פורסם

אם הכסף זה לא הבעיה אז לא עדיף ה RAZR על שנייהם ?

פורסם
  • מחבר

לא בעיה אבל 3000 על פלאפון זו הגזמה.

2400 על הגלקסי 2 נראה סביר בעיניי וזה הגבול!

פורסם

יש לך גם את ARC S

http://www.engadget.com/2011/11/06/sony-ericsson-xperia-arc-s-review/

יש לו כמה שיפורים:

1.4GHz processor as opposed to the original Arc's 1GHz (delivering up to 25% faster performance)

3D sweep panorama technology - Take your pictures with 3D Sweep Panorama. View them on a 3D TV or on the multi-angle 3D display.

Sony entertainment network services access - Music Unlimited and Video Unlimited - Download media direct to your smartphone

25% faster camera start up time

20% faster web page rendering

Improved call and standby time

וכמובן אם חשוב לך מצלמה אז לARC יש מצלמה מאוד טובה.

מצד שני ,לSGSII יש שתי ליבות אז אם באמת ICS יתמוך בריבוי ליבות כמו שכולם חושבים ,אולי באמת כדאי לקחת אותו. אבל... כנראה שיהיה פורט ICS לARC גם כן, ולמרות שיש לו מעבד חד ליבתי, אני לא בטוח עד כמה תרגיש את ההבדל בביצועים. סך הכל מדובר במכשיר מאוד טוב ומהיר.

אגב, למה אתה לא שוקל את הסנסיישן? עולה פחות מהגלקסי והוא דו ליבתי,אם זה חשוב לך.

פורסם
  • מחבר

ההARC S עולה מאוד קרוב לגלקסי 2 אז כבר עדיף לי ללכת עליו.

יש לי רק שאלה אחרונה לשאול:

אני ביקשתי מהמוכר לראות את המכשיר שהוא סגור ארמטית בקופסא ורק מתי שאני בא אז שהוא יפתח את המכשיר לנגד עיניי וישים בו מה שצריך.

המוכר אמר לי שכל המכשירים מוכנים מראש עקב הביקוש הגדול ומכשיר סגור יהיה רק במלאי הבא כלומר הוא ישמור לי אחד.

האם זה משנה לי? האם יש סיבה לדאגה שהמכשיר בא מוכן מראש? שואל כי שמעתי המון סיפורים בנושא.

קונה מאנדרואיד סטור.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים