עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך בטווח 400-500

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לשדרג את המחשב שלי באיזה כרטיס מסך למשחקים וצפייה בסרטים ב-HD.

כרגע המפרט הוא:

Intel D945GCNL

DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz

2GB RAM

ATX-480 Power Supply

אני יודע שהמחשב יהווה לי צוואר בקבוק, אבל ברצוני בסופו של דבר להעביר את הכרטיס למחשב הבא שאני ארכוש, שאינני מתכנן לקנות בשנה הקרובה ולא רוצה לקנות כרטיס נוסף כשהקנה אותו. ולכן אני מעדיף לקנות כרטיס דיי טוב עכשיו שיוכל לשמש אותי כרגע ובהמשך ברמה מסוימת, על אף צוואר הבקבוק.

מבחינת הכרטיס חשבתי ללכת על:

Radeon HD 6750 1024MB GDDR5

או

Radeon HD 6670 1024MB GDDR5

אבל אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר שיוכל להתאים לי או לומר לי איזה מהכרטיסים האלו יעבדו בשבילי הכי טוב בהתחשב שאני מריץ את המחשב ואת המשחקים בדרך כלל על אפשרויות נמוכות ועל רזולוציה נמוכה כמו 1152x864

פורסם

עדיף את הכרטיס הראשון HD6750

הרבה יותר מומלץ גם ביחס עלות תועלת מהכרטיס השני וגם מבחינת ביצועים!

אבל..

יש לך אפשרות לבדוק אייזה בדיוק ספק כוח יש לך?

פורסם

מנסיון שלי עם מחשב של חבר שהיה לו E2180 ,גם 8600GT/9500GT יוגבלו משמעותית עם מעבד כזה ..אם אתה מתכנן לקנות מחשב חדש אז תקנה את כרטיס המסך באותו הזמן ,עוד כמה חודשים יוצאים כרטיסים חדשים,ובלי קשר לכרטיסים שיצאו בעוד כמה חודשים,יש הרבה פעמים כרטיסי מסך במחיר מוזל למי שקונה מחשב ככה שזה עוד יותר משתלם .. הרי גם ככה לא תהנה בכלל מהכרטיס מסך הזה,סתם ישב שם ליופי ולא ינוצל עד שתקנה מחשב חדש .

פורסם
  • מחבר

MONO ATX-480

http://i43.tinypic.com/69hu2v.jpg

ושוב אני יודע שהוא יהיה מאוד מוגבל, אבל הוא יהיה הרבה יותר טוב מאשר להיות בלי כרטיס בכלל במשך התקופה הדי ארוכה הזו, עד שאני אקנה מחשב חדש.

אבל אם יש לך הצעה אחרת לכרטיס אחר אני אשמח לשמוע אותה.

פורסם

מנסיון שלי עם מחשב של חבר שהיה לו E2180 ,גם 8600GT/9500GT יוגבלו משמעותית עם מעבד כזה..

ממש, ממש לא נכון, פרט למשחקים בודדים המעמיסים יותר מדי עבודה על המעבד. מאיפה הבאת את זה?

הספק זבל גמור. אל תבנה על כרטיס מסך שישמש אותך גם בהמשך. ה6670 חסכוני יותר בחשמל, ורק בגלל זה הוא עשוי להיות הבחירה העדיפה מבין השניים השעלית. עם זאת, במקומך הייתי קונה כרטיס פשוט יותר יד שנייה (לפעמים יש שם מציאות), וכשתקנה מחשב חדש תקנה כרטיס נורמאלי.

פורסם

ממש, ממש לא נכון, פרט למשחקים בודדים המעמיסים יותר מדי עבודה על המעבד. מאיפה הבאת את זה?

הספק זבל גמור. אל תבנה על כרטיס מסך שישמש אותך גם בהמשך. ה6670 חסכוני יותר בחשמל, ורק בגלל זה הוא עשוי להיות הבחירה העדיפה מבין השניים השעלית. עם זאת, במקומך הייתי קונה כרטיס פשוט יותר יד שנייה (לפעמים יש שם מציאות), וכשתקנה מחשב חדש תקנה כרטיס נורמאלי.

לני ה6850 היה לי 9500GT שכמעט זהה ל8600GT מבחינת ביצועים , לחבר שלי היה מחשב עם E2180 ו8600GT, כשלי Crysis (הראשון) עבד ב1280X1024 במדיום עם FPS סביר בשביל לשחק ,אצלו המשחק גם על 1024X768 המשחק במדיום לא היה שחיק בגלל הFPS הנמוך .. וזה היה המצב ברוב המשחקים ..

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה, אבל הבעיה היא שלא יהיה לו אחריות. אז אם הוא ישבוק חיים אני שוב אשאר במצב בלי כרטיס וגם בבזבוז מיותר של כסף.

אבל בכל מקרה מה אתה מציע שיתאים למחשב הזה?(ואם זה ה-HD 5450 או ה-HD 6450 אני לא בטוח אם הם "יסחבו" את המשחקים כראוי אבל יכול להיות שאני טועה, בהתחשב שאני לא בדיוק מתכנן אפילו לנסות להריץ על המחשב הזה משחקים כמו Skyrim)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים