עבור לתוכן

צריך חוות דעת על מפרט שבניתי והמלצות למפרטים למחשב בעיקר למשחקים וגם עיבוד 9-10K

Featured Replies

פורסם

קודם כל המפרט הוא לחבר שלי יש למטה מפרט בנוי שהוא רוצה אליו חוות דעת

1. מה התקציב המקסימאלי?9-10K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אבל אם הוא מגיע ל10K להתחיל קצת להתקמצן

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראה לי שצריכה להיות חריגה בתקציב כזה אבל 500 ש"ח בארך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודת עריכה קלה שימוש כללי אבל בעיקר משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג כבד

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים BF3 סקיירים ומה שיצא בעתיד

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 22" והולך להיתווסף בעתיד עוד מסך-2

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוההות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?בסביבות ה5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?בנתיים לא הולך לעשות OC בעתיד OC קטן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?צריך מערכת הפעלה ווינדוס 7 הום פרימיום\פרו יספיק אין צורך באולטימייט חשוב שהמערכת תיהיה 64 ביט

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מKSP סניף רעננה רק משם הוא קונה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 והרד דיסק SSD עדיף 120 גיגה

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? רצוי אבל לא מחייב יותר מידי

Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray

X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E

4x2GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24

GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E שתיים כאלו בSLI

WD Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS

OCZ Vertex 3 2.5'' 120GB SSD SATA III MLC Retail

samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA

(CM 690 II Basic Black ATX Case (No PSU

crosair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan

Windows 7 Pro English 64Bit (With New Computer Only)

הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל

סה"כ 9455 ש"ח

המפרט נבנה באתר KSP המערכת ההפעלה עולה 660 ש"ח אז אם אתם רוצים להתרכז במחיר עצמו של המפרט תורידו 660 ש"ח

חחחח עשיתי טעות משום מה רק הסתכלתי שהלוח אם תומך ב2 PCI-E X16 ושהוא זמין בסניף רעננה ובטעות לא הסתכלתי על זה שהוא תומך בI5 והלוח הזה לא אני רואה שהלוח אם הזה לא זמין קרגע אבל שווה לחכות שיהיה זמין בסניף Z68X-UD7-B3

פורסם

המפרט שבנית לא יעבוד המעבד לא מתאים ללוח אם. (הוא יטבע בסוקט :hi: )

אני אשאיר לאנשים יותר מומחים ממני להרכיב לך מפרט.

פורסם
  • מחבר

חחח בדיוק עכשיו ראיתי שהלוח אם לא תומך בI5 לא שמתי לב לזה קודם משום מה רק הסתכלתי על זה שזה תומך ב2 PCI-E X16 ><"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים