פורסם 2011 בדצמבר 1214 שנים קודם כל המפרט הוא לחבר שלי יש למטה מפרט בנוי שהוא רוצה אליו חוות דעת 1. מה התקציב המקסימאלי?9-10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אבל אם הוא מגיע ל10K להתחיל קצת להתקמצן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראה לי שצריכה להיות חריגה בתקציב כזה אבל 500 ש"ח בארך2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודת עריכה קלה שימוש כללי אבל בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים BF3 סקיירים ומה שיצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 22" והולך להיתווסף בעתיד עוד מסך-2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוההות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?בסביבות ה56. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?בנתיים לא הולך לעשות OC בעתיד OC קטן7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?צריך מערכת הפעלה ווינדוס 7 הום פרימיום\פרו יספיק אין צורך באולטימייט חשוב שהמערכת תיהיה 64 ביט8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מKSP סניף רעננה רק משם הוא קונה9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 והרד דיסק SSD עדיף 120 גיגה10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? רצוי אבל לא מחייב יותר מידיCore i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, TrayX79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E4x2GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E שתיים כאלו בSLIWD Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARSOCZ Vertex 3 2.5'' 120GB SSD SATA III MLC Retailsamsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA(CM 690 II Basic Black ATX Case (No PSUcrosair TX 650W V2 Active PFC 14cm FanWindows 7 Pro English 64Bit (With New Computer Only)הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל סה"כ 9455 ש"חהמפרט נבנה באתר KSP המערכת ההפעלה עולה 660 ש"ח אז אם אתם רוצים להתרכז במחיר עצמו של המפרט תורידו 660 ש"חחחחח עשיתי טעות משום מה רק הסתכלתי שהלוח אם תומך ב2 PCI-E X16 ושהוא זמין בסניף רעננה ובטעות לא הסתכלתי על זה שהוא תומך בI5 והלוח הזה לא אני רואה שהלוח אם הזה לא זמין קרגע אבל שווה לחכות שיהיה זמין בסניף Z68X-UD7-B3
פורסם 2011 בדצמבר 1214 שנים המפרט שבנית לא יעבוד המעבד לא מתאים ללוח אם. (הוא יטבע בסוקט ) אני אשאיר לאנשים יותר מומחים ממני להרכיב לך מפרט.
פורסם 2011 בדצמבר 1214 שנים מחבר חחח בדיוק עכשיו ראיתי שהלוח אם לא תומך בI5 לא שמתי לב לזה קודם משום מה רק הסתכלתי על זה שזה תומך ב2 PCI-E X16 ><"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.