עבור לתוכן

הוספת זיכרון ל GIGABYTE GA-MA770-UD3

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-MA770-UD3 מעבד AMD Phenom II X3 720 וזיכרון PSD22G8002 Patriot Memory (PDP Systems)

400mhz DDR2-SDRAM (יש לי שני סטיקים, כל אחד כ2Gb)

הייתי רוצה להוסיף עוד ראם למחשב - ל8 או אפילו יותר , לפי מה שהבנתי עדיף שהזכרונות יהיו מסונכרנים (כלומר, אותו דגם, וכ' ), ולכן הייתי מעוניין להחליף את שני הסטיקים שיש לי בסטיקים חדשים,

השאלות שלי

1. לאיזה זיכרון מומלץ להחליף ? האם כדאי לקנות בארץ או בחו"ל ? (ההגבלות על המכס עושות דברים יותר כדאיים לקנות בחו"ל?)

2. לכמה מומלץ להעלות ? בעבודה היומיומית שלי אני חונק את ה3.70 , אני חושב ש8 יספיק, אבל האם מומלץ יותר ?

אודה לכם על עזרתכם

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את דגם לוח האם ודגם הזכרון הקיים.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

בבקשה עזרה?

פורסם

1. כל זכרון DDR2 בתדר 800 ובמתח של 1.8V יתאים. הורדת המכס לא נכנסה עדיין לתוקף ועל רכיבי מחשב ממילא אין מכס כך שזה לא רלוונטי. תבדוק מה יש בשוק היד השנייה ובחנויות, תשווה אתהמחיר למה שאתה יכול למצוא בחו"ל ותקבל החלטה בהתאם.

2. אי אפשר לדעת כמה זכרון צריך משתמש כי זה מאוד תלוי בדפוסי השימוש. סביר להניח ש-8GB יספיקו לך.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לקחת גם זכרוונת של DDR3 או שהלוח אם שלי לא תואם אותם ?

למה דווקא במתח כזה ? ראיתי RAM בpartiotmemory.com עם מתח של 2.2V ?

פורסם

הלוח שלך לא תומך בזכרון DDR3.

זה המתח התקני של זכרונות DDR2. למידע נוסף על חשיבות תקרא את סעיף 6.3 שבסטיקי שאלות נפוצות מעבדים, לוחות-אם וזכרונות, ולאחר מכן תוודא באמצעות התוכנה CPU-Z (לשונית SPD) מהו מתח הזכרון הנוכחי שלך.

כמו כן, מתח נמוך יותר זה טוב יותר. ייתכן גם שהזכרונות שראית הם זכרונות המשווקים כ-DDR2 1066 ואל תקנה כאלה, קנה זכרונות DDR2 800.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים