עבור לתוכן

מפרט למשחקים בכ6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה הגיע הזמן להתחדש במחשב.

הישן נשאר אצל המשפחה, אז אני צריך חדש מאפס, מלבד מסך שקניתי בBF וSSD שיש לי (Crucial M4 128GB).

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית וקצת מאוד תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים - לדוגמא BF3, Diablo3, Civ5 ועוד.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא 2312H, אז 1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת, עכבר וכרטיס רשת אלחוטי. אין צורך ברכיבים סופר איכותיים, אבל אם זה נכנס בתקציב - עכבר טוב.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7-8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, בינוני-כבד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win7 וכן לגבי הרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). עדיפות גדולה לUSB3 גם מאחורה וגם מקדימה.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא משהו מאסיבי

אחרי גלישה פסיבית בפורומים והתאפסות על החומרה העדכנית, חשבתי על המפרט הזה הבא. אשמח לביקורת.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1209

לוח אם:

Gigabyte GA-P67X-UD3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪620

מארז:

Fractal Desing Define R3

כמות: 1 - מחיר: ₪490

ספק כוח:

Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪370

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪105

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪569

כרטיס מסך:

Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!!

כמות: 1 - מחיר: ₪1150

כונן אופטי:

LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מקלדת:

K350 Wave Cordless Keyboard

כמות: 1 - מחיר: ₪239

עכבר פרו-גיימינג:

Logitech G500 Gaming Laser Mouse USB

כמות: 1 - מחיר: ₪229

רשתות:

D-Link Wireless N RangeBooster 650 PCI

כמות: 1 - מחיר: ₪143

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium English 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪367

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5695

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5582 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/fc7nmpzl

אם יש מפרט שייתן יחס ביצועים/מחיר משתלם יותר, אשמח לשמוע.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לגבי לוח אמ הייתי לוקח צ'יפ Z68

מארז אין לי מושג לגביו אבל רשמת שהשקט הוא חשוב לך ... הייתי הולך על משהו יותר איכותי

הדבר האחרון העכבר ... עם יצא לך להחזיק G5 ואתה מכיר את העכבר אז שאפו ... עם לא ממליץ לך ( וזה תקף לכל ציוד הקפי ) ללכת לחנות הכי קרובה אליך \ או חבר ולראות את הציוד שאתה מעוניין לקנות ... אתה חייב לפחות להרגיש אותו ... אישית ל"גיימרים" יש עכברים יותר טובים כמו של RaZer ...

סה"כ חוץ מזה הכל לטעמי ...

פורסם
  • מחבר

אהלן גיא,

ראשית כל - תודה על התגובה המהירה.

1. לגבי z68 - אני אשמח לדעת למה אתה חושב שהוא עדיף על p67. אין לי שימוש בכרטיס גרפי onboard וגם לא בssd-caching ולכן לא מצאתי לנכון להעדיף תא הצ'יפסט הזה על פני p67. אני אשמח לדעת האם ישנם יתרונות שאני מפספס ושווים את ה100-150 ש"ח הבדל.

2. הfractal r3 היה הכי משתלם שמצאתי בטווח המחירים שלי. התלבטתי לגבי הp183 אבל הוא יקר לי מדי. מהמחקר השטחי שעשיתי, המתחרה של הr3 הוא הk57b של lancool ולפי מה שראיתי בבנצ'ים הr3 לוקח בגדול. אני אשמח לדעת אם יש לך מארז ספציפי שאתה חושב שלוקח את הr3 עד, נניח, 550-600 ש"ח, שכן כמו שציינת בעצמך - השקט חשוב לי.

3. הערה מעולה בשבילי. אישית, תמיד הסתפקתי במועט בעכברים ומקלדות ומעולם לא יצא לי להתעסק עם עכבר גיימרים. אני בהחלט איישם ואלך לחנות הקרובה לחוש קצת עכברים ולראות מה יושב לי טוב ביד.

אגב, אם יש לך המלצה ספציפית לעכבר של RaZer אני אשמח לדעת, כי אפשר להשיג זול (ואכן מקורי, מנסיון) מחנויות בהונג קונג.

שוב הרבה תודה על העזרה.

פורסם

מארז אין לי מושג לגביו אבל רשמת שהשקט הוא חשוב לך ... הייתי הולך על משהו יותר איכותי

הR3 איכותי ושקט, וכל הכבוד לTMS שהכניסו אותו למלאי

פורסם
  • מחבר

הR3 איכותי ושקט, וכל הכבוד לTMS שהכניסו אותו למלאי

תודה על החיזוק לגבי המארז.

אשמח לשמוע דעות לגבי עלות/תועלת של שאר המפרט.

פורסם

המפרט סה"כ טוב.

בגלל שרשמת הגדרות בינוניות-גבוהות הייתי נשאר עם 6950 אחד וחוסך את העלות של הלוח וכרטיס נוסף.

הכרטיס שנפתח ל-6970 יספיק לרוב מוחלט של המשחקים לרוץ מבלי להתפשר על הגדרות, בחלק מהמשחקים תצטרך להתפשר על הפילטרים.

בעוד שנה וחצי-שנתיים תשדרג כרטיס מסך בכסף שחסכת וקיבלת מחשב גיימינג חזק יותר, חדיש יותר וניהלת נכון את כספך.

פורסם
  • מחבר

אהלן גיל,

אני לגמרי מסכים - בגלל זה שמתי רק כרטיס אחד, לא שניים :)

הלוח הוא בשביל OC למעבד. האם אתה חושב שאפשר לקחת לוח יקר פחות שייתן את אותם הביצועים בOC וכן USB3?

תודה על העזרה.

פורסם

טעות שלי.

ל-TMS מבחר לוחות מצומצם. לג'יגהבייט יש לוחות בינוניים מאוד בכל הנוגע ל-OC בלוחות הלא יקרים שלהם.

בכל מקרה ל-4.5 אתה אמור להגיע עם כל לוח בערך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים