עבור לתוכן

איך אני יכול להעלות הביצועים.

Featured Replies

פורסם

איך אני יכול לעשות אוברלוק למחשב שלי בכלליות ( חוץ מהכרטיס מסך כבר חרשתי עליו) להעלות fsb מהירות מעבד לוח אם ועוד בלי שום שינוי פיזי אלא רק אם תוכנות וביוס האם זה אפשרי אם הרכיבים שלי.

פורסם

אתה לא יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד שלך, כיוון שיש לך לוח אם של אינטל, וכידוע לוחות אם של אינטל לא מאפשרים שינוי מהירות האפיק.

לגבי שינוי מכפלה בכלל אין מה לדבר, כי מעבדים של אינטל באים מראש עם מכפלה נעולה לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אוף איך אני מתגעגע לימים אם הפנטיום 3 450 שלי ( שקיבל בעזרת תוכנות מלא מוטציות) אני עוד זוכר איך הייתי לוקח ימים שלמים של חופשים מתחיל להוריד תוכנות ועזרים בלילה וביום חורש עליו עד שהו כבר זעק למרכז לניפגעי תקיפה מינית ,

אלה היו הימים ועכשיו אני רק יכול לעשות אוברלוק לכרטיס מסך שכבר שיניתי לו את הנתונים והמהירויות וההגדרות כדי שהוא יפעל בצורה אופטימלית ובהרמוניה מלאה.

אם יש למישהו עצות איך לעזור לי להעביר את הזמן בשיפור המחשב ואיך ( או איזה פרוייקט נחמד שלא ידרוש שינויים פיזיים כי יש לי גבס על יד שמאל אז שיענה כי פסח בא) לעשות זאת בבקשה אני משועמם.

פורסם

בשיפור המחשב

שיפור המחשב?

בשביל מה?

פורסם
  • מחבר

סתם כדי להעביר את הזמן ( יש לי הרבה ) ללמוד מספר דברים חדשים, אולי תישלחו לי לינקים לאתרים שבהם אני יכול ללמוד כל מיני דברים מעניינים, ובכלל כדי למתוח את גבול היכולת של שבבי הסיליקון בגלל שבעוד מספר שנים הם יעלמו מן העולם.

פורסם

תצבע את המארז או משהו ;D, סתם.. :-/

פורסם

למה אתה אומר שאינטל נעול לי יש p4 1800 ולא נעול בכלל... העליתי אותו ל 2000 בלי בעיה...

פורסם

למה אתה אומר שאינטל נעול לי יש p4 1800 ולא נעול בכלל... העליתי אותו ל 2000 בלי בעיה...

כי העלת את מהירות האפיק שלך ל110 , ולכן הגעת ל2000 . המכפלה היא עדיין 18 , או בדרך מסתורית קיבלת מעבד פתוח , שזאת אופציה פחות סבירה .

פורסם

multiplier נעול (multiplier זה מכפלה לחסרי היכולת האנגלית)

fsb פתוח כמו ז**ה בתל ברוך (fsb= front side bus)

פורסם

פחחחחחח או קיי... הבנתי אז נכון ה18 באמת נעול אבל אם אפשר לעלות את ה fsb אז למי אכפת שזה נעול

לפי ה fs אני יכול לעלות את המחשב עד 2400 או יותר...

פורסם

אבל לבן אדם אין לוח של ASUS , יש לו לוח של אינטל , שהפונקציות שלו מוגבלות . נכון להיום אין שום דרך לעשות אוורקלוק עם הלוח שלך .

פורסם

מה לעשות :-/

ו-2400 ? אם תצליח אז יופי...

פורסם
  • מחבר

אז אין לי שום דרך לעשות אוברלוק למחשב?

תעזרו לי אני משועמם מוות. :'( :'( :'( :'( :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים