פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים אני לא מצליח לפתוח את הסידירום.פירקתי את הברגים- אבל עדין המכסה לא יורד.למישהו יש נסיון במקרה ויודע איך לפרק אותו? (סידירום X52 רגיל של LG.)תודה.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים תוציא את הפאנל מכל הצדדים שלו למעלה ולמטה יש לך כמו תופסנים קטנים תלחץ על כולם באותו זמןשהפאנל הקדמי ירד תראה שהוצאת את כל הברגים באמת גם מלעלה וגם מלמטה אם יש.. זה אמור להתנתק תנסה טיפה כוחבקשר לחלון יש מדריך ממש ממש קצר (תשימו לב שזה 2 דפים) עם קצת תמונותאיך לעשות חלון בכמה שלבים פשוטיםhttp://www.exclaim.de/howtos/artikel/26_1/DVD-CD-ROM-Window.htmlאת המדריך בעברית אני יחפש אני בטוח שראיתי את זה באתר ישראלי כנראה שזה לא PCTIP כי המדריך שם לא עובד כמו שראיתם...
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר דייייי איזה מטומטם אניבטעות עשיתי תחלון כאילו אם מסתקלים על הפאנל הקידמי אז צד ימין ושםן יש לי סתם את הברזלים שמחזיקים את הלוחות...עכשיו אני רואה סתם ברזלים!!!!!טוב למדתי עכשיו בחלון הבא שאני יעשה אני יבדוק תשטויות האלו
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אצלי גם כמעט וזה קרה ככה, עוד לא חתכתי- אבל כשהכנסתי אתהכונן עם הסרטוטים של מה שאני מתכוון לחתוך ראיתי שכמעט ולא יראו כלום- כי יש לי פאנל קידמי, אז הכונן יושב קצת בחוץ, והקורה הקידמית+הפנאל מסתירים לי חצי מהסרטוט. ד.א.- מישהו ניסה לפתוח צורב? האם יש איזשהו סיבוך בפתיחתו? או שהפתיחה זהה לפתיחה של כונן רגיל?
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אותו דבר פחות או יותר, לא תראה הרבה הבדל ( אני מדבר על צורב סקאזי כפול 4 וצורב איי.די.אי כפול 8 )
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים דייייי איזה מטומטם אניבטעות עשיתי תחלון כאילו אם מסתקלים על הפאנל הקידמי אז צד ימין ושםן יש לי סתם את הברזלים שמחזיקים את הלוחות...עכשיו אני רואה סתם ברזלים!!!!!טוב למדתי עכשיו בחלון הבא שאני יעשה אני יבדוק תשטויות האלוהאמת היא שלא הבנתי כל כך איפה עשית את החלוןאתה מתכוון לעשות את החלון למעלה עד כמה שהבנתי לא למטה (כי סתם תראה לוח מעאפן) ולא בצדדים כי אין בזה הרבה היגיון לחלון של סנטימטר..אז אם אתה עושה את החלון למעלה אתה לא מתכוון לעשות אותו על רוב הברזל זאת אומרת שלמעלה ישאר רק מסגרת ברזל לא עבה במיוחדוככה תוכל לראות את הדיסק והעיניית וכל זה.. ?נ.ב איפה אתה מתכוון למקם את הסידי\צורב שיראו את החלון ? יש לך מארז שקוף לגמרי?
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר האמת היא שלא הבנתי כל כך איפה עשית את החלוןאתה מתכוון לעשות את החלון למעלה עד כמה שהבנתי לא למטה (כי סתם תראה לוח מעאפן) ולא בצדדים כי אין בזה הרבה היגיון לחלון של סנטימטר..אז אם אתה עושה את החלון למעלה אתה לא מתכוון לעשות אותו על רוב הברזל זאת אומרת שלמעלה ישאר רק מסגרת ברזל לא עבה במיוחדוככה תוכל לראות את הדיסק והעיניית וכל זה.. ?נ.ב איפה אתה מתכוון למקם את הסידי\צורב שיראו את החלון ? יש לך מארז שקוף לגמרי?גאון עשיתי חלןם במארז לא בסידי
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אם דיברת אליי, בשביל לראות את החלון של הסידי אני עושה גם חלון בתקרה של המארז...
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אה חחחחחחחח עכשיו הבנתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמה עשית חלון בצד הימינייייייי חחחחחחחחחחחסליחה אחי שאני צוחק אבל..... לא חשבת לפני ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.