עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר למודינג קטן

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח לפתוח את הסידירום.

פירקתי את הברגים- אבל עדין המכסה לא יורד.

למישהו יש נסיון במקרה ויודע איך לפרק אותו? (סידירום X52 רגיל של LG.)

תודה.

פורסם

תוציא את הפאנל מכל הצדדים שלו למעלה ולמטה יש לך כמו תופסנים קטנים תלחץ על כולם באותו זמן

שהפאנל הקדמי ירד תראה שהוצאת את כל הברגים באמת גם מלעלה וגם מלמטה אם יש.. זה אמור להתנתק תנסה טיפה כוח

בקשר לחלון יש מדריך ממש ממש קצר (תשימו לב שזה 2 דפים) עם קצת תמונות

איך לעשות חלון בכמה שלבים פשוטים

http://www.exclaim.de/howtos/artikel/26_1/DVD-CD-ROM-Window.html

את המדריך בעברית אני יחפש אני בטוח שראיתי את זה באתר ישראלי כנראה שזה לא PCTIP כי המדריך שם לא עובד כמו שראיתם...

פורסם
  • מחבר

דייייי איזה מטומטם אני

בטעות עשיתי תחלון כאילו אם מסתקלים על הפאנל הקידמי אז צד ימין ושםן יש לי סתם את הברזלים שמחזיקים את הלוחות...

עכשיו אני רואה סתם ברזלים!!!!!

טוב למדתי עכשיו בחלון הבא שאני יעשה אני יבדוק תשטויות האלו

פורסם

אצלי גם כמעט וזה קרה ככה, עוד לא חתכתי- אבל כשהכנסתי אתהכונן עם הסרטוטים של מה שאני מתכוון לחתוך ראיתי שכמעט ולא יראו כלום- כי יש לי פאנל קידמי, אז הכונן יושב קצת בחוץ, והקורה הקידמית+הפנאל מסתירים לי חצי מהסרטוט. :(>:(

ד.א.- מישהו ניסה לפתוח צורב? האם יש איזשהו סיבוך בפתיחתו? או שהפתיחה זהה לפתיחה של כונן רגיל?

פורסם

אותו דבר פחות או יותר, לא תראה הרבה הבדל ( אני מדבר על צורב סקאזי כפול 4 וצורב איי.די.אי כפול 8 )

פורסם

דייייי איזה מטומטם אני

בטעות עשיתי תחלון כאילו אם מסתקלים על הפאנל הקידמי אז צד ימין ושםן יש לי סתם את הברזלים שמחזיקים את הלוחות...

עכשיו אני רואה סתם ברזלים!!!!!

טוב למדתי עכשיו בחלון הבא שאני יעשה אני יבדוק תשטויות האלו

האמת היא שלא הבנתי כל כך איפה עשית את החלון

אתה מתכוון לעשות את החלון למעלה עד כמה שהבנתי לא למטה (כי סתם תראה לוח מעאפן) ולא בצדדים כי אין בזה הרבה היגיון לחלון של סנטימטר..

אז אם אתה עושה את החלון למעלה אתה לא מתכוון לעשות אותו על רוב הברזל זאת אומרת שלמעלה ישאר רק מסגרת ברזל לא עבה במיוחד

וככה תוכל לראות את הדיסק והעיניית וכל זה.. ?

נ.ב איפה אתה מתכוון למקם את הסידי\צורב שיראו את החלון ? יש לך מארז שקוף לגמרי?

פורסם
  • מחבר

האמת היא שלא הבנתי כל כך איפה עשית את החלון

אתה מתכוון לעשות את החלון למעלה עד כמה שהבנתי לא למטה (כי סתם תראה לוח מעאפן) ולא בצדדים כי אין בזה הרבה היגיון לחלון של סנטימטר..

אז אם אתה עושה את החלון למעלה אתה לא מתכוון לעשות אותו על רוב הברזל זאת אומרת שלמעלה ישאר רק מסגרת ברזל לא עבה במיוחד

וככה תוכל לראות את הדיסק והעיניית וכל זה.. ?

נ.ב איפה אתה מתכוון למקם את הסידי\צורב שיראו את החלון ? יש לך מארז שקוף לגמרי?

גאון עשיתי חלןם במארז לא בסידי

פורסם

אם דיברת אליי, בשביל לראות את החלון של הסידי אני עושה גם חלון בתקרה של המארז...

פורסם

אה חחחחחחחח עכשיו הבנתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה עשית חלון בצד הימינייייייי חחחחחחחחחחח

סליחה אחי שאני צוחק אבל..... לא חשבת לפני ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים