עבור לתוכן

קיבלתי הצעה למפרט מחשב ב 4000ש"ח ללא כרטיס מסך ששונה במעט מהתיכנון,חוות דעת .

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4000ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -כרטיס גרפי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 8-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? נגיד עד 4.5Ghz יציב .

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? -הרכבה בחנות אחת.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. -לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). -לא.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? -כן, לכל היותר הגדלת זכרון או כונן קשיח -SSD ובעתיד אולי גם לעשות SLI של שני כרטיסים GTX570.

התיכנונים הראשונים שלי קצת השתנו ,כיוון שיש ברשותי כבר כרטיס גרפי GTX570(ששולב במערך הישן שלי אך אני מקבל בחלק מהמשחקים צוואר בקבוק כנראה בגלל המעבד לכן החלטתי לרכוש כבר עכשיו את שאר החלקים .

בעקרון יש לי כבר מפרט מוכן(שהורכב בהמלצת חברי הפורום) אך בכל חנות זה טיפה משתנה עקב מחסור בחלקים וכל אחד מציע משהו אחר, לכן אני אציג בשרשור מספר מפרטים גם מחנויות שונות ע"מ להגיע למפרט סופי,מאוזן ואיכותי.

פורסם
  • מחבר

הצעה מ TMS :

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1209

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68XP-UD3

כמות: 1 - מחיר: ₪771

מארז:

Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock

כמות: 1 - מחיר: ₪367

קירור למארז:

Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM / 8.7dBA - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ₪66

ספק כוח:

FSP Aurum 700W Gold 90+

כמות: 1 - מחיר: ₪646

זיכרון:

Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ₪305

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪586

כונן אופטי:

Samsung DVDRW SATA x22

כמות: 1 - מחיר: ₪93

סה"כ: ₪4043

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3963 ₪

..7nlgjbfc

צריך חוות דעת בעיקר על הלוח אם והספק כוח של יצרן FSP שאני לא הכרתי קודם בחנות המצילו על הספק ואמרו ש ל SLI מהדגם הזה גם 700W יספיקו (יש להם גם בחנות אותו דגם ב כ 120 ש"ח יותר יקר של 750W)

צירפתי בקובץ עוד שני מפרטים מחנות וולקום ומחנות זיג זאג

משלושת המפרטים האלו על איזה הכי כדי ללכת ?

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים