פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים כמו שהוא אומר לך, תנסה להריץ את "Chkdsk" אולי זה יעזור.. תיקון: לחץ על START לאחר מכן RUN בתיבת הטקסט תכתוב chkdsk הוא יפתח לך חלון הפניה למצב DOS ויריץ לך את ה CHKDSKבמאפייני כונן ב"מחשב שלי" אתה הולך לכלים\tools ושם יש לך אפשרות סריקת דיסק \ SCAN DISK דרך מערכת ההפעלהתסמן לו את שתי התיבות, ותריץ אותובדרך כלל בעיה של קבצי מערכת פגועים הXP יודע לתקן עם הדיסק המקורי..סתם שאלה שלא קשורה כרגע:תמיד רציתי לדעת למה אנשים מתקינים XP ונשארים עם הסטייל הישן , מה זה נותן לכם? זה עובד יותר טוב ככה?
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר חחחח לא אחי פשוט קרה לי אתמול משהו מוזר למחשב ועשיתי שיחזור מערכת ומשום מה הוא החזיר אותי לסטייל היישן
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר ואחי עוד שאלה!אחרי שהוא פתח לי את הדוס והוא סיים אז הוא שואל אותי YES או NO מה לעשות?ומתי בדיוק לעשות סריקת דיסק?
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים שמתי לב שבדוס הוא רק עושה את הסריקה בלי תיקון שגיאותאז לך למחשב שלי, מאפיינים על הכונן של המערכתכלים, תיקון שגיאות בדיסק\סורק דיסקתסמן לו את 2 האפשרויות ב Vתעשה לו אישור, הוא יבקש ריסטאחרי הריסט המחשב יעלה עם הסורק דיסקיריץ לך בערך 6-7 שלבים שיקחו בסביבות ה 10 דקות , שהוא יסיים הוא אמור לתקן את כל הבעיות הקיימות בקבצי מערכת וכאלה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.