עבור לתוכן

האם שווה להוסיף עוד כרטיס ? 570GTX .....

Featured Replies

פורסם

בקצרה המחשב מאוד חזק :

i5 2500k @ 4.6 GHZ

asus p8z68-v

gskill sniper 16gb 1866

antec current gamer ( sli rdy ) 900W

gigabyte 570GTX oc edition - 840MHZ

בתכלס אני מריץ את כל המשחקים על הכי גבוה אבל יש משחקים , קחו את SKYRIM לדוגמא , שישנם מצבים במערות ( בעיקר ) שהם זז איטי 25 FPS בערך וכן רואים את זה... וזה לא שאני מפונק או משו אבל אם כבר קניתי מחשב חזק אני רוצה שהוא יריץ הכל חזק ...

זה באמת מתסכל אותי כי אני מקבל 6450 ב 3DMARK11 בכיף וזה בהרבה יותר מאשר שאני אמור לקבל למפרט כזה.

האם שווה להוסיף עוד 570GTX שיעלה לי 1400 שקל ?

או שפשוט שווה לי להישאר ככה ואז עוד שנה להחליף כרטיס.

תודה רבה !

פורסם

האמת, זה מפחיד

לפי המפרט ולפי ביקורות על המשחק לא היו צריכות להיות לך בעיות - במפורש טענו שהגרפיקה היא אולי הדבר היחידי שמתחת לצפיות בskyrim ושדרישות החומרה הן 30-50% יותר מoblivion.

לא ציינת על איזו רזולציה אתה מריץ!

אבל אם זה משהו סטנדרטי (fullhd ומטה), הייתי בודק טוב ברשת לגבי בנצ'מרקים מאנשים אחרים, אולי משהו אחר מתפקשש אצלך (תהליכי רקע, דרייברים, וכו")

פורסם
  • מחבר

האמת, זה מפחיד

לפי המפרט ולפי ביקורות על המשחק לא היו צריכות להיות לך בעיות - במפורש טענו שהגרפיקה היא אולי הדבר היחידי שמתחת לצפיות בskyrim ושדרישות החומרה הן 30-50% יותר מoblivion.

לא ציינת על איזו רזולציה אתה מריץ!

אבל אם זה משהו סטנדרטי (fullhd ומטה), הייתי בודק טוב ברשת לגבי בנצ'מרקים מאנשים אחרים, אולי משהו אחר מתפקשש אצלך (תהליכי רקע, דרייברים, וכו")

אז ככה.. הוא רץ חלק שלא תבין...

על 1920X1600 אם אני לא טועה ( אני פשוט בעבודה ) והכל עובד יופי ! רק שיש קטעים שהוא נכנס למערה ודברים לא זזים כמו שאני אוהב :|

ישלי את הדייברים האחרונים ועשיתי גם עדכון לביוס של הכרטיס מסך, הטמפ' לא עוברת את ה 68 על מאמץ רציני.

פורסם

כמובן תעשה סקירה באינטרנט אם אפשר לשפר את המצב,

תנסה להריץ תוכנה שמראה לך אחוזי מאמץ של כרטיס מסך בזמן המשחק

בכל אופן לפי דעתי לקנות עוד אחד כרגע לא כדאי, לפחות תחכה שיצאו דגמים חדשים שהמחיר ירד.

אני כנראה מחר כבר מזמין את אותו הכרטיס אני יגיד לך איך זה אצלי

פורסם

וידוי: יש לי פה עניין אישי, כי אני מתכנן על מפרט דומה לשלך, בשביל אותו משחק :)

ראשית, בטח התכוונת ל1920x1200 אחרת הייתי שוקל ששימוש במסך לא סטנדרטי עושה לך בעיות :)

מחיפוש מהיר, נראה שהרבה אנשים נתקלים בבעיות indoor אבל גם הרבה טוענים שהכל רץ חלק בפנים ובחוץ.

להבנתי, בחוץ זה אמור להיות קשה יותר - הדבר היחידי זה אולי להוריד את המידול של הצללים למשהו פשוט יותר - אבל האמת זה לא מסתדר לי עדיין עם המידע מהרשת...

העצה שלי, פקח עין על הדיונים בנושא, ובקרוב מישהו יזהה את הבעיה ויגיע פתרון, לא שווה להוציא כסף ולהלחם בsli בשביל זה..

אגב, זה מתוך steam, דיסק או "אחר"?

פורסם
  • מחבר

וידוי: יש לי פה עניין אישי, כי אני מתכנן על מפרט דומה לשלך, בשביל אותו משחק :)

ראשית, בטח התכוונת ל1920x1200 אחרת הייתי שוקל ששימוש במסך לא סטנדרטי עושה לך בעיות :)

מחיפוש מהיר, נראה שהרבה אנשים נתקלים בבעיות indoor אבל גם הרבה טוענים שהכל רץ חלק בפנים ובחוץ.

להבנתי, בחוץ זה אמור להיות קשה יותר - הדבר היחידי זה אולי להוריד את המידול של הצללים למשהו פשוט יותר - אבל האמת זה לא מסתדר לי עדיין עם המידע מהרשת...

העצה שלי, פקח עין על הדיונים בנושא, ובקרוב מישהו יזהה את הבעיה ויגיע פתרון, לא שווה להוציא כסף ולהלחם בsli בשביל זה..

אגב, זה מתוך steam, דיסק או "אחר"?

פרוץ כמובן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים